Domovská stránka > C > Co S Rozbitým Telefonem?

Co s rozbitým telefonem?

Vlastníte-li tedy vyřazený mobilní telefon, máte několik možností jak s ním ekologicky naložit. Můžete ho například odnést do sběrného dvora, který se specializuje i na sběr elektroodpadu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak propojit PC s telefonem na dálku?

Stačí připojit telefon k počítači. To můžete provést prostřednictvím aplikace Váš telefon. Aplikaci lze nainstalovat z obchodu Microsoft Store, pokud není v systému. Vyberte, zda chcete telefon připojit k internetu, nebo ne.

Jak vypnout telefon bez displeje?

Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko "power" nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.
Můžete se také zeptat, jak přenést data ze starého telefonu do nového samsung?
Pokud chcete zálohovat data a nastavení telefonu, doporučujeme tento krok provést pomocí počítače s nainstalovanou aplikací Samsung Smart Switch pro PC. Aplikace ji možné stáhnout zde. Zapněte samotnou aplikaci a připojte telefon USB kabelem k počítači. Po krátkém načítání dojde k propojení obou zařízení.

Kde najdu aplikace a data?

K tomu postačí navštívit Nastavení –> Obecné –> Obnovit a klepnout na volbu Smazat data a nastavení. Zařízení se po zadání hesla smaže, vypne a po zapnutí vám nabídne i právě obrazovku „Aplikace a data" s námi hledanou volbou pro přesun dat z Androidu.
Někdo se také může ptát, jak dostat sms do nového telefonu?
Ohledně přesunu čistě SMS zpráv máte možnost využít zálohování do aplikace Google Disk či aplikací dostupných v obchodě Google Play Store. Umí to třeba aplikace SMS Backup & Restore. Aplikaci zapnete, SMS zprávy a historii volání zazálohujete na vybrané úložiště a na novém telefonu jednoduše obnovíte.

Související článek

Jak odemknout Android telefon s rozbitým displejem?

Pro odblokování telefonu se můžete přihlásit pomocí údajů o účtu v počítači nebo jiném zařízení. Postup odemknutí zařízení najdete vyhledáním v postranním panelu.

Jak překopírovat telefon?

Klepněte na Záloha z telefonu Android.
...
Na starém zařízení:
  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.
Jak lze obejít zámek obrazovky?
Jak obejít zamykací obrazovku na Android bez znalosti hesla? Otevřete nouzové volání a následně naťukejte na dotykové klávesnici dlouhý řetězec čísel nebo speciálních znaků. Poté klikněte do vstupního pole a dejte kopírovat -> vložit do doby než Vás telefon upozorní na limit. Celý řetězec si zkopírujte do paměti.

Pokud jde o toto, jak se dostat do telefonu přes otisk prstu?

Otisk prstu můžete získat z některého předmětu, kterého se majitel smartphonu dotýkal, následně jej naskenovat na PC a vytisknout na tiskárně. Díky vodivému inkoustu čtečka otisk rozpozná a odemkne telefon. Vědcům se úspěšně podařilo odemknout smartphony Samsung Galaxy S6 a Honor 7.
A další otázka, jak dostat fotky z rozbitého samsungu?
Aplikace k záchraně dat pro Android

V obchodě Google Play můžete najít třeba aplikaci Deleted Photo Recovery, která umí obnovit fotky smazané z interní paměti telefonu i z externí SD karty.

Jak ovládat mobil z obrazovky počítače?

Pokud ale chcete ovládat smartphone na PC, musíte obvykle použít některou z desktopových aplikací nebo se uchýlit k nějakému triku. V podobných případech pomáhá malý freeware Scrcpy, který jednoduše zrcadlí obrazovku smartphonu s Androidem v počítači.

By Lesley Fetterolf

Similar articles

Jak obnovit ze zálohy iCloud? :: Jak dostat data z vypnutého telefonu?
Užitečné odkazy