Domovská stránka > J > Jak Číslovat Jen Některé Stránky Ve Wordu?

Jak číslovat jen některé stránky ve Wordu?

Aby bylo možné mít číslování např. od čtvrté stránky, je potřeba za konec textu třetí stránky (např. obsah dokumentu) vložit "konec oddílu na další stránce". Konec lze vložit z karty "Rozložení stránky" přes zvýrazněné tlačítko na dalším obrázku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dělá řádkování ve Wordu?

Přejděte na domovskou stránku.

A další otázka, jak nastavit číslování stran až od určitě strany ve wordu?

Postup – Číslování od určité strany
  1. Přejděte na konec strany č.
  2. Nyní klikněte 2x na záhlaví na straně č.
  3. Vložte číslování stránky pomocí pásu karet "Návrh – Číslo stránky – Horní okraj stránky".
  4. Nyní číslo stránky odpovídá fyzicky číslům stránky.
  5. Číslování stránky pak nastavte "Začít od: 1."
  6. Hotovo.
Navíc, jak očíslovat stránky ve wordu?
Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít.

Jak udělat číslování ve Wordu?

Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení" → „Číslo stránky" → „Dolní okraj stránky" → „Č. ve formátu prostého textu 2" (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce".
Jak číslovat stránky ve Wordu od druhé stránky?
Tip: Pokud chcete, aby druhá stránka začínala číslem 1 místo 2, přejděte na Vložení > Číslo stránky > Formát číslování stránek a pod volbou Číslování stránek nastavte možnost Začít od na 0 místo 1.

Související článek

Jak nastavit odsazení ve Wordu?

Pokud chcete změnit styl prvního řádku, klikněte pravým tlačítkem myši na styl Normální a vyberte možnost Změnit.vyberte formát a poté vyberte možnost Odstavec. Na kartě Odsazení a mezery můžete v části Odsazení změnit styl prvního řádku.

A další otázka, jak ukončit číslování stránek ve wordu?

Odebrání čísel stránek
  1. Přejděte na Vložení > Číslo stránky a zvolte možnost Odebrat čísla stránek.
  2. Pokud není tlačítko Odebrat čísla stránek dostupné nebo pokud se některá čísla stránek stále zobrazují, dvakrát klikněte do záhlaví nebo zápatí, vyberte číslo stránky a stiskněte klávesu Delete.
Jak označit titulní strany Word?
Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení" → „Číslo stránky" → „Dolní okraj stránky" → „Č. ve formátu prostého textu 2" (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce".

Pokud jde o toto, jak nastavit víceúrovňové číslování word?

Na kartě Domů ve skupině Odstavec vyberte Víceúrovňový seznam. V části Knihovna seznamů vyberte styl číslování, který chcete použít.
Když to vezmeme v úvahu, jak změnit pořadí stránek ve wordu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na kartu stránky a vyberte Změnit pořadí. Vyberte Aktualizovat čísla stránek, abyste Visio přečíslovat názvy stránek tak, aby odrážely nové pořadí. Vyberte stránku, kterou chcete přesunout. Pomocí tlačítka se šipkou přesuňte stránku na místo, které chcete.

Jak číslovat stránky ve Wordu 2007?

Číslování stránek ve Wordu od začátku do konce
  1. Klikněte na konec stránky a dostaňte se do zápatí. Na konec stránky stačí dvakrát poklepat.
  2. Vložte číslování stránek. V záložce Návrh pro záhlaví a zápatí klikněte na Číslo stránky, kde si můžete vybrat číslování na Dolní okraj stránky.

By Bluhm

Similar articles

Jak vložit číslo stránky do zápatí? :: Jak změnit pořadí stránek ve Wordu?
Užitečné odkazy