Domovská stránka > J > Jak Zastavit Video Na Iphone?

Jak zastavit video na iphone?

Filmařský režim je k dispozici na všech iPhonech modelové řady 13.
  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát a vyberte režim Film.
  2. Spusťte nahrávání klepnutím na tlačítko Záznam nebo stisknutím jednoho z tlačítek hlasitosti.
  3. Klepnutím na tlačítko Záznam nebo stisknutím jednoho z tlačítek hlasitosti nahrávání zastavíte.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak změnit Rychlost videa?

Chcete-li změnit rychlost přehrávání videa na počítači, můžete si video přehrát ve VLC, klikněte na horní část přehrávání menu, zvolte Rychlost a poté použijte nabízenou možnost rychlosti pro zrychlení nebo zpomalení rychlosti přehrávání videa.
Jak udělat snímek z videa?
Otevřete na svém telefonu Galerii a požadované video. V dolní části obrazovky klepněte na Přehrát video. Poté se dotkněte obrazovky pro zobrazení ovládacích prvků Video v požadovaný okamžik pozastavte nebo jen klepněte v levé horní části obrazovku na ikonu zachycení snímku z videa.

Někdo se také může ptát, jak zpomalit video v galerii iphone?

Nyní už jen stačí, abyste na video ve spodní části obrazovky, kde se nachází časová osa, klepnuli. Jakmile tak učiníte, dole klikněte na ikonu tachometru. Zde už si jen stačí pomocí posuvníku jednoduše navolit, zdali chcete video zrychlit či zpomalit.
Jak zrychlit video na Reels?
K úpravě rychlosti videa před pořízením videa můžete přímo použít Instagram Reels. Instagram také poskytuje oficiální aplikaci pro úpravy – Hyperlapse, pro vytváření časosběrných videí a zrychlení videí pro Instagram.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zrychlit video na PC?

MiniTool MovieMaker je jedním z nejlepších ovladačů rychlosti videa.
...
Zrychlete video.
  1. Na časové ose vyberte videoklip a klikněte na ikonu Rychlost.
  2. Vyber Rychle a vyberte jednu z možností Normální , 2X , 4X , 8X , 20X , 50X a klikněte na něj.
  3. Klikněte na ikonu Hrát si tlačítko pro náhled videa.
Následně, jak otocit kameru při videu?
Chcete-li tak učinit, poklepejte dvakrát na obrazovku během nahrávání. Obě funkce jsou jasným důkazem toho, že Instagram kopíruje Snapchat. A to je pravděpodobně důvod, proč je Instagram zveřejňuje v tichosti.

Lidé se také ptají, jak sestrihat video v mobilu?

FilmoraGo (iOS, Android)

Aplikace nabízí mnoho templatů, které jsou neustále přizpůsobované aktuálním trendům. Proto FilmoraGo patří k nejpopulárnější aplikacím pro úpravu videí pomocí mobilu. Samozřejmě nechybí možnost vlastního střihu se spoustou efektů, také dokáže pracovat se zeleným pozadím přes funkci Chroma Key.
Jak ozvučit video?
AviDemux 2.7 – freeware. Slouží k úpravě, střihu, ozvučení a konverzi videa. Obsahuje všechny potřebné kodeky a desítky různých filtrů. Umí převádět video do formátu filmového DVD nebo přenosných zařízení.

A jak natočit video s filtrem?

Jakmile si video najdete, tak jej rozklikněte, a poté v pravém horním rohu klepněte na možnost Upravit. Poté se v prostředí úprav v dolním menu přesuňte do sekce filtrů, která má ikonu tří kuliček. Odsud už si můžete vybrat z několika filtrů, včetně sépie, černobílého a dalších.

By Arie Dolberry

Similar articles

Jak vytvořit design webu? :: Jak udělat slow motion video?
Užitečné odkazy