Domovská stránka > J > Jak Udělat Slow Motion Video?

Jak udělat slow motion video?

Stáhněte si bezplatnou aplikaci EasySlow.
  1. Stáhněte si bezplatnou aplikaci EasySlow.
  2. Po otevření aplikace věnujte dostatečnou pozornost tutoriálu – představí vám všechny funkce.
  3. Importujte do aplikace předchystané video z galerie nebo jedno natočte přímo v EasySlow.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

A další otázka, jak na zpomalené záběry?

Jak na zpomalené záběry (slowmotion)?

Pro zpomalené záběry doporučujeme natáčet videa ve vyšší snímkové frekvenci (FPS) na příslušné rozlišení. Toto je nutné nastavit ve Vaší kameře. Čím vyšší snímkovací frekvence, tolikrát je možné video zpomalit bez ztráty kvality.
Následně, jak zpomalit video?
Poznámka: Za účelem poskytnutí dostačujícího výkonu je možné přehrávat videa různými rychlostmi pouze v systému Android verze 5.0 nebo novější.
  1. Přejděte na video.
  2. Klepněte na video a poté klepněte na možnostVíce .
  3. Klepněte na Rychlost přehrávání.
  4. Zvolte, jakou rychlostí chcete video přehrávat.

Jak udělat zrychlené video?

To record a video in slow motion:
  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát Google . Postup.
  2. Klepněte na Video. Zpomalení.
  3. Chcete-li začít natáčet, klepněte na Nahrát . Chcete-li v průběhu natáčení zpomaleného videa pořídit fotku ve vysokém rozlišení, klepněte na Pořídit fotku .
  4. Chcete-li natáčení zastavit, klepněte na Zastavit .
Jak nahrávat videa na mobil?
Pokud však chcete vytvořit švenk, bez stativu se pravděpodobně neobejdete. Jestliže naopak rádi natáčíte videa za pohybu, ale chcete, aby byla pěkně stabilizovaná, zvažte pořízení gimbalu. Mnoho telefonů v dnešní době sice disponuje elektronickou či dokonce optickou stabilizací, nelze však očekávat zázraky.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

A jak udělat z videa slow motion iphone?

Spusťte aplikaci Fotky a otevřete slow motion video, které chcete převést. V dolním panelu s ovládacími prvky klikněte na ikonu se třemi posuvníky. Nyní se otevře prostředí, kde můžete video oříznout či vybrat úsek, který bude zpomalený. Právě tyto dva posuvníky určující zpomalený úsek přetáhněte k sobě.
Jak z videa udělat smycku?
Smyčky videí nebo playlistů na YouTube
  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V přehrávači videa klikněte pravým tlačítkem.
  3. Klikněte na možnost Smyčka . Video se bude nepřetržitě opakovat.

Jak zpomalit video zdarma?

Upravte rychlost videa mávnutím prstu

Apowersoft Online Video Speed Changer Vám umožní zrychlit video pro zobrazení více obsahu v krátkém časovém úseku nebo zpomalit video a zobrazit podrobnosti v rychlé scéně. Můžete vybírat z různých rychlostí videa se synchronizovanou rychlostí zvuku a obrazu.
Můžete se také zeptat, co je to slow motion?
Význam: Pojmem slow motion bývají označována taková videa, u kterých je použitý speciální efekt zpomaleného záběru. Na první pohled se tak typicky může zdát, že je čas zpomalený a na videu vše trvá déle. Pro tvorbu slow motion videí v dnešní době slouží nejrůznější aplikace.

Jak přehrát video pozpátku?

Easy Video Reverser je aplikace, která vám pomůže s převedením videa do režimu přehrávání pozpátku. Stejně tak umí aplikace převádět do režimu zpětného přehrávání i audio. Audio a video soubory lze také libovolně zpomalovat nebo zrychlovat. Easy Video Reverser podporuje všechny nejpopulárnější formáty videa a flashe.

By Uriisa Makey

Similar articles

Jak zastavit video na iphone? :: Jak nahrát Prehravane video?
Užitečné odkazy