Domovská stránka > C > Co Je To Konfigurace Vpn?

Co je to konfigurace VPN?

VPN neboli virtuální privátní síť směruje veškeré vaše online aktivity přes zabezpečené šifrované připojení, takže ostatní nedokážou zjistit, co na internetu děláte a odkud se připojujete. V podstatě poskytuje dodatečné zabezpečení a ochranu soukromí, ať už na internetu děláte cokoli.

Přečtěte si více

Související článek

Co je konfigurace systému Windows?

Nástroj Konfigurace systému slouží společnosti Microsoft ke změně nastavení konfigurace. Dokument vysvětluje, jak používat nástroj Konfigurace systému.

Jak změnit VPN na PC?

Krok za krokem: Jak ve Windows 10 nakonfigurovat síť VPN
  1. Krok 1: Klepněte na Hlavním panelu na tlačítko pro vyhledávání, a do políčka, které se vzápětí zobrazí, zadejte výraz vpn.
  2. Krok 2: Ze seznamu nabízených položek vás bude zajímat položka Změnit virtuální privátní sítě (VPN).
Jak zjistit jestli mám verejnou IP adresu?
Nejsnadněji ale existenci veřejné IP adresy poznáš tak, že spustíš prohlížeč internetu a do adresy zadáš "WHATISMYIP.COM". Server ti vypíše IP adresu, ze které k němu přistupuješ. Pak spusť příkazový řádek a zadej "IPCONFIG" a systém ti vypíše IP adresy, které mají přidělené síťové karty v PC.

Jak zjistit Pridelenou IP adresu?

Pomocí klávesové zkratky „Win+R" vyvolejte aplikaci „Spustit" a zadejte příkaz „cmd„ V příkazovém řádku zadejte příkaz „ipconfig /all„. Na řádku Default Geteway nebo také Výchozí brána (podle verze OS) najdete IP adresu svého routeru.
Kdy používat VPN?
Kdy VPN použít

Skrytí vaší skutečné IP adresy a internetového provozu je vhodné zejména při využívání veřejných Wi-Fi sítí, například v kavárnách, na letištích, apod. K nim mohou být připojeni také útočníci, kteří se budou snažit získat vaše data.

Následně, co je to vpn a jak funguje?

VPN znamená virtuální privátní síť. Je to služba, která chrání vaše údaje a soukromí online. Při připojování k veřejným sítím Wi-Fi vytváří šifrovaný tunel, abyste zůstali v anonymitě, čímž skrývá vaši IP adresu.
Následně, jak vypnout vpn?
V závislosti na zvoleném produktu je možné VPN v telefonu zakázat přímo v samotné aplikaci. Pokud to možné není, navštivte ta samá Nastavení, jakými jste síť nakonfigurovali. V sekci VPN potom zrušte připojení k vaší síti.

Jak hrát přes VPN?

A některé z těchto VPN mé rychlosti ve hře a odezvu dokonce zlepšily.
...
Jak nastavit herní VPN na počítači (Windows a Mac)
  1. Stáhněte si a spusťte VPN.
  2. Připojte se k serveru.
  3. Otestujte svůj ping.
  4. Spusťte a užijte si hru!
Někdo se také může ptát, jak zprovoznit vpn server?
Pro zprovoznění druhého serveru stačí zkopírovat soubor /etc/openvpn/server/server. conf do stejné složky a pojmenovat jej třeba router_server.

A další otázka, jak změnit vpn zdarma?

Ze jedničku v tomto segmentu lze označit Turbo VPN – aplikaci, která nabízí VPN zdarma a bez limitů bez jakýchkoli „ale". Jako hlavní vlastnosti můžeme jmenovat: Jedna z nejrychlejších sítí VPN. Automaticky se připojí, pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí.

By Ailey Geralds

Jak vybrat VPN? :: Co to je Wi-Fi router?
Užitečné odkazy