Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Tp-Link?

Jak aktivovat TP-Link?

Nastavení a ovládání modemu TP-Link Archer MR200
  1. Podržte tlačítko „Wi‑Fi ON/OFF“ na 2 sekundy.
  2. Podržte tlačítko „Wi‑Fi ON/OFF“ na 5 sekund.
  3. Pokud jste si v minulosti nenastavili vlastní jméno a heslo k Wi‑Fi nebo jste modem uvedli do továrního nastavení, najdete přihlašovací údaje na spodní straně modemu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

A jak nastavit wi-fi router?

Nejprve zapojíme router do napájení a pokud máme zezadu tlačítko pro zapnutí router zapneme. Router nám rozsvítí nějaké kontrolky, to znamená že se opravdu zapnul. Počkáme pár minut, aby měl dostatek času na plné rozběhnutí. Do modrého portu, nebo portu označeného WAN zapojíme kabel, který k nám vede OD poskytovatele.
Jak Zaheslovat TP-Link?
Po přihlášenído bezdrátového směrovače, který v defaultním nastavení TP-LINKu naleznetena adrese http://192.168.1.1/, stačí zvolit záložku Bezdrátová síť (Wireless) a zde volbu Zabezpečení (Wireless Security). Poté je třeba vybrat vhodný typ zabezpečení, nastavit heslo a uložit.

Lidé se také ptají, jak propojit dva routery?

Hlavní router umístíte poblíž modemu, potom zapojíte jeden konec ehternetového kabelu do libovolného portu LAN na hlavním routeru. Následně zapojíte druhý konec kabelu s koncovkou do portu LAN u sekundárního routeru (pro vytvoření sítě LAN-LAN) nebo do portu WAN (pro síť LAN-WAN). A hurá, síť je hotová!
Jak připojit zesilovač TP Link?
Pouze stiskněte tlačítko WPS na vašem routeru, poté stiskněte Range Extener tlačítko a užívejte si jednoduše rozšířenou Wi-Fi. Po připojení k routeru můžete jednoduše odpojit a připojit TL-WA850RE zpět na místo pro nejlepší kvalitu signálu a pokrytí ve vašem domě, aniž byste museli extender znovu nakonfigurovat.

Související článek

Jak aktivovat 5GHz Wi-Fi?

Nastavení hotspotu 5 GHz na straně mobilního zařízení 1. Na stránce nastavení mobilního zařízení klepněte na položku [Síť a internet]1, klepněte na položku [Hotspot a tethering]2, klepněte na položku [přepínač]3 a zapněte hotspot wi-fi.

Navíc, jak nastavit switch tp link?

Návod k obsluze Switch TP-Link TL-SF1005D obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.
...
Switch TP-Link TL-SF1005D.
Záruka36 měsíců
PartnumberTL-SF1005D
Další parametry
Jak vyresetovat TP Link Extender?
Přímo stiskněte a podržte tlačítko Reset na zadním panelu pomocí špendlíku přibližně po dobu 10 až 15 sekund při zapnutém zařízení. Po uvolnění špendlíku se zařízení resetuje a automaticky restartuje.

Kde je TP Link ID?

Meroda 2: Navštivte webovou stránku https://www.tplinkcloud.com/ a klikněte na odkaz "Not Registered" pro registraci a vytvoření TP-Link ID.
Pokud jde o toto, jak nastavit router pro přístup z internetu?
Spustíme webový prohlížeč a do adresního řádku zadáme IP adresu směrovače, chcete-li routeru (výchozí je 192.168.1.1). Potom stiskneme enter. Na přihlašovací stránce, která na nás vyskočila zadáme přihlašovací jméno a heslo. Vždy u připájení routerů se jedná o ,,admin".

Lidé se také ptají, jak se připojit k routeru přes wi-fi?

Jeden z routerů zvolíte jako HLAVNÍ (primární) a druhý bude sloužit jako sekundární. U primárního routeru provedete nastavení tak, jako kdyby byl určen k běžnému vysílání Wi-Fi signálu. Připojte ho k modemu a k počítači pomocí síťového kabelu. Odpojíte ho až po dokončení procesu nastavení bezdrátové sítě.

By Martineau

Similar articles

Co to je Wi-Fi router? :: Jak dát Messenger do češtiny?
Užitečné odkazy