Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Obrázky?

Jak Zaheslovat obrázky?

Private Camera (zdarma) Aplikace Private Camera je na první pohled jednoduchá aplikace, která nabízí zaheslování číselným kódem nebo gestem. V přehledech vždy vidíte všechny fotografie dohromady, ale můžete je zobrazit i ve složkách.

Přečtěte si více

Související článek

V čem ukládat obrázky?

Ulead SmartSaver je jedním ze specializovaných programů pro ukládání obrázků pro web. Lze v nich ukládat menší obrázky. Některé z těchto programů najdete v dřívějších recenzích.

Jak Zaheslovat 7 ZIP?

Pokud chcete v programu 7-zip zašifrovat soubory v archivu, pak v dialogovém okně Přidat do archivu zadejte heslo a vyberte jako metodu šifrování AES-256. Tyto volby se nachází ve spodním pravém rohu dialogového okna.
Lidé se také ptají, jak zamknout soubor?
Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.

Jak zamknout dokument ve Wordu?

V nabídce Soubor klepněte na položku Informace a následně v části Oprávnění na tlačítko Zamknout dokument. V nabídce zvolte příkaz Zašifrovat pomocí hesla. Zobrazí se dialog, ve kterém zadejte bezpečnostní heslo a potvrďte ho tlačítkem OK. Tuto možnost nabízí Word i Excel.
Pokud jde o toto, jak zamknout pdf heslem?
Přidání hesla do PDF
  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Vyberte možnost Soubor > Ochránit soubor heslem. Případně můžete vybrat možnost Nástroje > Chránit > Ochránit soubor heslem.
  3. Vyberte, jestli chcete nastavit heslo pro zobrazení nebo úpravy PDF.
  4. Zadejte a znovu zadejte heslo.
  5. Klikněte na tlačítko Použít.

Související článek

Jak Zazipovat a zaheslovat složku?

Klikněte na soubor, který chcete zkomprimovat, vyberte 7-Zip a poté přidejte do archivu... Zipujte formát archivu. Používáme formát ZIP, protože jej může snadno otevřít kdokoli.

Pokud jde o toto, jak Šifrovat?

Jak šifrovat: Šifrování je velmi jednoduché - jednoduše píšeme zprávu pozpátku, přitom si ale dáváme pozor na to, aby se písmeno Ch napsalo jako Ch a ne jako HC. Jak dešifrovat: Pokud chceme dešifrovat, prostě text přečteme pozpátku.
Jak Zaheslovat složku na externím disku?
BitLocker – freeware

Ve Windows 10 (případně starších Windows 7 či 8. x v edici Ultimate a Enterprise) si můžete aktivovat funkci, která udrží dokumenty a další soubory či hesla v bezpečnější podobě, a to díky zašifrování celé jednotky (možnost i u USB), na níž je umístěn systém Windows a data.

Jak Zaheslovat disk v PC?

V závislosti na výrobci počítače je pak třeba stisknout určitou klávesu (nejčastěji F10, F2, Esc, Del), která otevře nastavení (setup), kde se heslo pevného disku zadá. Výhodou je, že zámek je přímo na disku a není závislý na operačním systému počítače. Šifrování celého disku je jedinou skutečně bezpečnou možností.
Jak zamknout soubor ZIP na Macbooku?
Pak si najděte složku, kterou chcete archivovat a zaheslovat, a přesuňte ji kurzorem do okna Terminálu. Za vloženým příkazem se následně vloží cesta k vaší složce. Následně stiskněte na klávesnici klávesu Enter. Dále je nutné, abyste do Terminálu vepsali heslo k archivu, které potvrďte stisknutím klávesy Enter.

Pokud jde o toto, jak zaheslovat soubor v mailu?

Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

By Niu

Similar articles

Jak se nastavuje ISO? :: Jak nastavit heslo do složky?
Užitečné odkazy