Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Whatsapp Druhemu?

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Následně, co znamená online na whatsapp?

Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy. Funkce Naposledy označuje, kdy daný kontakt WhatsApp naposledy použil.
Jak nastavit WhatsApp na Dualnim telefonu?
Účet v aplikaci WhatsApp je možné ověřit pouze pomocí jednoho telefonního čísla na jednom telefonu. Umožňuj-li váš telefon používání dvou SIM karet, upozorňujeme, že pro ověření účtu v aplikaci WhatsApp si budete muset vybrat pouze jedno číslo. Není možné mít účet WhatsApp se dvěma telefonními čísly.

A další otázka, jak nastavit whatsapp na dvou telefonech?

Možnost používat aplikaci na více zařízeních s jedním účtem posílá výrobce ven prostřednictvím několika beta kanálů, jak informuje sám Facebook. Pokud chcete zjistit, zda jste tuto funkci obdrželi, jděte do nastavení, klikněte na položku Propojená zařízení a v ní uvidíte, jestli se zobrazil banner "Multi-device beta".
Lidé se také ptají, jak uchovat whatsapp?
Ještě před přesunem na nový telefon si v původním telefonu ve WhatsApp vyvolejte zálohu (na Androidu do Google Drive v Nastavení -> Chaty -> Záloha chatů, na iPhone na témže místě ale pouze do iCloudu). Můžete si vybrat zda chcete zálohovat i videa, ale tam se můžete setkat s hodně velkým objemem zálohy.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Můžete se také zeptat, kdo mě vidí na whatsapp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit s kým si kdo píše na whatsapp?
Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.

Můžete se také zeptat, jak obnovit smazané zprávy z whatsapp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.
Jak ovládat WhatsApp?
Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

Navíc, jak si změnit barvu whatsappu?

Tapetu pozadí chatů v aplikaci WhatsApp můžete změnit, klepnete-li na Více možností > Nastavení > Chaty > Tapeta.

By Malonis

Similar articles

Jak nastavit heslo na aplikaci Samsung? :: Jak si nastavit heslo na WhatsApp?
Užitečné odkazy