Domovská stránka > J > Jak Si Vytvořit Whatsapp?

Jak si vytvořit WhatsApp?

Stažení a nastavení aplikace WhatsApp. 1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Na co je WhatsApp?

Aplikace WhatsApp původně vznikla jako alternativa k SMS zprávám. Dnes už však podporuje odesílání a přijímání nejrůznějších médií – od pouhého textu přes fotografie, videa či dokumenty až po polohu a hlasové hovory.
Jak zapnout oznameni WhatsApp?
Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Oznámení. Zkontrolujte, zda je možnost Zobrazit oznámení povolena pro oznámení zpráv a oznámení skupin.

Jak nastavit Wacap?

Na zařízení typu:
  1. Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  3. KaiOS: Klepněte na Možnosti > Nastavení > Účet > Soukromí.
A jak nainstalovat whatsapp do mobilu zdarma?
Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp" nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Související článek

Jak vytvořit odkaz na Teams?

Chcete-li vytvořit odkaz, přejděte do týmu uvedeného v levé části aplikace.

Navíc, jak napsat na whatsapp z pc?

Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web". Otevře se skener QR kódu. Namiřte telefon na kód a naskenujte jej. Dojde k přihlášení a spuštění aplikace WhatsApp v prohlížeči na vašem počítači.
Navíc, proč nejde spustit whatsapp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Navíc, kam ukládá whatsapp?

Pokud používáte rozšířenou chatovací aplikaci WhatsApp, tak jste si určitě všimli, že se všechny fotografie a ostatní obrázky, které vám někdo pošle, ukládají automaticky do galerie v aplikaci Fotky.
A co dát na stav?
ikonu fotoaparátu nebo na Můj stav, chcete-li pořídit fotografii, nahrát video či GIF, nebo zvolit existující video či GIF z galerie telefonu. Fotografie, videa a animace GIF můžete různě upravovat nebo k nim přidávat popisky.

A jak ovládat whatsapp?

Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

By Robinson Tuukanen

Similar articles

Jak ztišit WhatsApp? :: Jak spravovat WordPress?
Užitečné odkazy