Domovská stránka > K > Kdy Zili Indiani?

Kdy zili indiani?

Datování je ovšem stále diskutováno. Shoda panuje nad tvrzením, že rozmach osídlení Amerik lze datovat do období před 16 000 až 13 000 lety.

Přečtěte si více

Související článek

Kde žijí indiáni?

Většina indiánů jsou potomci původních obyvatel Jižní Ameriky. Indiáni dříve obývali celý kontinent, ale nyní jsou nejhojnější v tzv. indiánských zemích. Indiáni se vyskytují v mnoha zemích.

Kde žili Huroni?

Huroni kdysi tvořili konfederaci tří a od počátku 17. století čtyř kmenů severoamerických Indiánů, obývajících na přelomu 16. a 17. století vesnice u Huronského jezera v kanadské provincii Ontario.
Navíc, kde žili irokézové?
Když Evropané poprvé připluli do Severní Ameriky, Irokézové obývali oblast na severovýchodě Spojených států, v podstatě severní část dnešního státu New York. Dnes žijí Irokézové převážně na území Spojených států a jihu Kanady.

Jak se naučit v PHP?

Pro čtení tohoto kurzu a pro studium PHP vůbec je užitečné už předem mít následující znalosti:
  1. Ovládat základy HTML.
  2. Umět zobrazit zdrojový kód stránky v prohlížeči a alespoň rámcově se v něm orientovat.
  3. Ideálně mít vyzkoušenou tvorbu alespoň jednoduché stránky v HTML+CSS.
Jak psát web v PHP?
Snadný zápis PHP

Takže kdo umí HTML a je zvyklý v něm psát stránky, může si nyní vyšperkovat stránku nějakým PHP příkazem. Prostě napíše znaky <? php , vloží PHP kód, uzavře to znaky ?> a je hotovo.

Související článek

Kde žili Huroni?

Na přelomu 16. a 17. století žily v kanadské provincii Ontario čtyři kmeny severoamerických indiánů.

Co je to PHP?

PHP (rekurzivní zkratka PHP: Hypertext Preprocessor, česky „PHP: Hypertextový preprocesor", původně Personal Home Page) je skriptovací programovací jazyk. Je určený především pro programování dynamických internetových stránek a webových aplikací například ve formátu HTML, XHTML či WML.
Kde je PHP ini?
ini nedostanete, případné změny konzultujte se zákaznickou podporou. Na lokálním počítači najdete umístění ve výpisu phpinfo v položce „Loaded Configuration File". U Vertrigo serveru stačí kliknout na jeho ikonu v pravé části lišty a zvolit „Config files" a pak „php. ini".

Jak nainstalovat Wordpress na localhost?

Instalace redakčního systému WordPress

Nejnovější verzi WordPressu si stáhněte na cs.wordpress.org/download/. Zip soubor extrahujte do složky C:\xampp\htdocs. Nyní máme vše připraveno k instalaci samotného WordPressu. V prohlížeči zadejte adresu http://localhost/wordpress/, otevře se instalační okno WP.
Lidé se také ptají, kde žijou indiáni?
Slova jako Amerika nebo Peru asi nejvíc ze všeho evokují indiány, původní obyvatele Jižní Ameriky. Indiáni obývali celý kontinent, dnes jsou nejvíce zastoupeni v tzv. "indiánských zemích", jako Peru, Bolívie a Ekvádor. S větším či menším zastoupení indiánů se ale setkáme ve všech zemích.

Pokud jde o toto, odkud jsou indiáni?

Označení "Indiáni" nebo "Eskymáci" nejsou přesné termíny; jsou to koloniální označení, které sami domorodí obyvatelé nepřijímají a od jejich používání je odkláněno. Předci dnešních domorodých obyvatel dorazili do Spojených států před nejméně 15 000 lety, a to z Asie přes Beringii.

By Cass Berning

Similar articles

  • Kde se vzali Indiáni?

    Přijeli brzy. Přijeli ze Sibiře. Ledovce, které kolonistům stály v cestě, roztály před patnácti tisíci lety. Hladina světového oceánu byla stále dostatečně nízká, aby se dalo suchou nohou přejít mezi Asií a Severní Amerikou.

Jak se připojit k routeru? :: Jak nainstalovat apache2?
Užitečné odkazy