Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Apache2?

Jak nainstalovat apache2?

Stručný popis instalace:
  1. rozbalit zkomprimovaný soubor.
  2. spuštění skriptu configure, například má-li se instalace vytvořit v adresáři /usr/local/apache, musí se spustit skript s parametrem --prefix=/usr/local/apache.
  3. překlad spuštěním příkazu make.
  4. instalace make install.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak nastavit Apache?

Konfigurace Apache - httpd. conf
  1. ServerRoot "C:/Program Files/Apache Group/Apache" Cesta k instalaci, přesněji ke konfiguraci, logům a chybám.
  2. #Listen 3000. Napojení na specifickou IP adresu nebo port.
  3. Port 80.
  4. ServerName www.samuraj-cz.com.
  5. DocumentRoot "C:/Program Files/Apache Group/Apache/htdocs"
  6. Directory.
  7. Files.
  8. Aliasy.
Následně, jak funguje apache?
Apache je softwarový server, tedy program, který běží na hardwarovém stroji připojeném do internetu a zajišťuje obsluhu prohlížečů jednotlivých návštěvníků (posílá jim jednotlivé stránky).

Následně, kde zili apaci?

sídlili Apačové v Arizoně, v Novém Mexiku, jižním Coloradu, západním a středním Texasu, Oklahomě, Kansasu, jižní Nebrasce a severním Mexiku. Z těchto kmenů byli kulturně nejodlišnější Apačové z plání, žijící asi od 15. stol. n. l. na prériích v dnešním Kansasu a Oklahomě, kde se smísili s kmenem Kiowů.
Můžete se také zeptat, jak nainstalovat php?
Nejsnazší domácí instalace

Existují relativně snadné instalace i pro uživatele Windows: balíčky programů AMMPS, EasyPHP a podobné. Obsahují právě ty tři nezbytné součásti každé windowsovské instalace: server Apache. modul PHP pro Apache.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat lamp server?

Instalace Apache

Nejprve aktualizujte systém, stáhněte si nejnovější verzi Apache a zahajte instalaci. Pro spuštění příkazu je nutné vložit dříve zvolené uživatelské heslo. Po udělení souhlasu s instalací Apache bude instalace provedena.
Jak nainstalovat MySQL?
Po instalaci doporučuji čas od času navštívit stránky projektu MySQL a stánout update. Po spuštění staženého souboru vyskočí grafické okno standardního instalátoru. Klasicky, klikáním NEXT», procházíte průvodcem instalace. Při dotazu, do kterého adresáře nainstalovat, je předepsáno C:\mysql.

Někdo se také může ptát, jak spustit php na pc?

Pro programování v PHP se většinou hodí mít možnost spouštět skripty na vlastním počítači, tzv. na localhostu. Je sice možné používat vzdálený webhosting a soubory upravovat a zkoušet přímo tam, ale lokální server mívá lepší odezvu.
...
Tedy nainstalovat si:
  1. Apache (webový server)
  2. PHP (podpora skriptování)
  3. MySQL (database)
Navíc, jak spustit localhost?
Pro jeho otevření doporučujeme použít obyčejný Poznámkový blok (Notepad), na jehož ikonu klikněte pravým tlačítkem myši a v kontextovém menu zvolte »Spustit jako správce«. Zcela dolů doplňte řádek s názvem domény a IP adresou, obdobně jako na obrázku níže. V neposlední řadě nezapomeňte soubor uložit.

Jak nastavit XAMPP?

Přes běžné dialogové okno vyberte složku, ke které chcete zajistit vzdálený přístup (v tomto případě C:\xampp\htdocs, ale vybrat můžete kteroukoli jinou), a pomocí zaškrtávacích políček vedle zvolte požadovaná oprávnění. Pro plný přístup zaškrtněte všechny. Nastavení nakonec uložte klepnutím na volbu OK.

By Lawlor Dorvillier

Similar articles

Kdy zili indiani? :: Jak na Lán?
Užitečné odkazy