Domovská stránka > C > Co Kdyz Ztratím Telefon?

Co kdyz ztratím telefon?

Ze všeho nejdříve zkuste na svůj telefon zavolat nebo poslat zprávu. Díky tomu zjistíte, jestli se třeba nenachází ve vaší těsnější blízkosti. Na Android zařízeních můžete z webového rozhraní Android Device Manager, u iOS zařízení pak na webu iCloud. Pokud se vaše zařízení neozvalo, příslušné weby ještě neopouštějte.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Někdo se také může ptát, jak najít doma mobil?

V případě, že máte telefon s Androidem, napište do vyhledávače od Googlu výraz „Najdi telefon". Po zapsání této fráze vyhledávač najde váš telefon s propojeným Google účtem. Google totiž do operačního systému Android zakomponoval funkci Najdi moje zařízení.
A jak najít telefon podle imei zdarma?
Operátor nám bohužel nemůže pomoci najít náš telefon pouze pomocí IMEI. Číslo IMEI pro to není užitečné. Pokud dojde ke ztrátě nebo odcizení telefonu, musíte co nejdříve reagovat. Nejprve byste měli nahlásit chybějící zařízení mobilnímu dopravci a policii .

Jak najít osobu podle telefonního čísla?

Hledání podle telefonního čísla

Je na adrese www.zlatestranky.cz, stejně jako papírový se dělí na žluté stránky pro firmy a bílé stránky pro soukromé osoby. Můžete tak hledat telefonní čísla, ale i podle telefonního čísla.
Navíc, jak sledovat neci polohu?
Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak zjistit odposlech mobilního telefonu?

Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#", díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.
Jak zjistit polohu telefonu partnera?
Zjištění polohy jiné osoby
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Sdílení polohy.
  3. Klepněte na profil osoby, kterou chcete najít. Pokud chcete aktualizovat polohu uživatele: Klepněte na ikonu přítele Další Aktualizovat.

Jak se jmenuje tento telefon?

Nastavení telefonu

Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.
A další otázka, jak si prozvonit telefon iphone?
Zadejte svou e-mailovou adresu na iCloudu a heslo pro Apple ID. Po přihlášení klikněte na zelenou ikonu "Najít iPhone / iPad". Klikněte na zelenou tečku, která se vám na obrazovce objeví. V pravém horním rohu se vám objeví čtverec, kde najdete ikonu "Přehrát zvuk" stiskněte ji a pozorně naslouchejte.

Když to vezmeme v úvahu, jak zavolat bez telefonu?

Použití volání přes Wi-Fi, které poskytuje mobilní operátor

Klepněte na Volání přes Wi-Fi. Pokud tuto možnost nevidíte, váš operátor tuto funkci nepodporuje. U některých operátorů můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby. Pokud váš operátor volání přes Wi-Fi neposkytuje, můžete využít službu Voice over IP (VoIP).

By Royce

Similar articles

Jak zjistit polohu ztraceného mobilu? :: Jak odstranit iPhone z uctu?
Užitečné odkazy