Domovská stránka > J > Jak Odstranit Iphone Z Uctu?

Jak odstranit iPhone z uctu?

Přihlaste se k appleid.apple.com, poté zvolte Zařízení. Kliknutím na zařízení zobrazte jeho podrobnosti a potom klikněte na Odstranit z účtu. Přečtěte si zobrazenou zprávu. Dalším kliknutím potvrďte, že chcete zařízení odstranit.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak Najít iPhone podle čísla?

Postup je tedy následující:
  1. Prvně je nutné, abyste se ve vašem webovém prohlížeči přesunuli na stránky AppleSN.info.
  2. Jakmile se na stránce nástroje ocitnete, tak do textového pole vložte sériové číslo (či IMEI) vašeho zařízení.
  3. Po vepsání stačí, abyste klepnuli na ikonu lupy, čímž se spustí vyhledávání.
Můžete se také zeptat, jak najít svůj vybitý telefon?
Použití služeb k nalezení ztraceného telefonu. V případě systému Android se jedná o službu Správce zařízení Android. Služba sama o sobě pomůže najít umístění zařízení, ale ne na stupnici bytu. Jinými slovy uvidíte jeho přibližnou polohu na obrazovce monitoru a nic víc.

A další otázka, jak prozvonit vypnuty telefon?

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.
Jak najít telefon zdarma?
Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak najít telefon s Androidem?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.
Jak zjistit polohu mobilu Android?
Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

A další otázka, jak najít telefon podle čísla?

Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.
Jak zjistit kudy jsem šel?
V části Nastavení polohy zkontrolujte, zda jsou služby určování polohy zapnuté. Pokud ne, klepněte na Poloha je vypnutá a zapněte služby určování polohy. V části Nastavení polohy zkontrolujte, zda jsou služby určování polohy zapnuté. Pokud ne, klepněte na Historie polohy je vypnutá a zapněte historii polohy.

Jak zjistit polohu Kde jsem?

Zobrazení aktuální polohy na mapě
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google . Pokud tuto aplikaci ještě nemáte, stáhněte si ji z Obchodu Play.
  2. Vaši polohu označí modrý bod. Pokud jej nevidíte, klepněte vpravo dole na Vaše poloha .

By Wildee

Similar articles

Co kdyz ztratím telefon? :: Co je to maska podsítě?
Užitečné odkazy