Domovská stránka > J > Jak Připojit Synology K Tv?

Jak připojit Synology k TV?

Přístup k mediálním souborům uloženým v zařízení Synology NAS pomocí DLNA TV: Přejděte do části DSM> Hlavní nabídka > Mediální server , povolte službu DLNA a stisknutím tlačítka Zařízení na dálkovém ovladači vyberte zařízení Synology NAS.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Jak namapovat NAS?

Přejděte do Centra pro stahování > vyberte svůj model Synology NAS > Nástroje pro stolní počítače a stáhněte a nainstalujte nástroj Synology Assistant. V počítači spusťte nástroj Synology Assistant. Vyhledejte a vyberte zařízení Synology NAS. Klikněte na možnost Namapovat jednotku.
Kam umístit NAS?
Jsou i časté případy, kdy umístí NAS do šatníku, kde se něvetrá a NAS do půl roku odchází. Umístění NASU také směřujte vždy tak, abyste dobře viděli svítit indikační diody. Např. umístit vedle routeru.

Když to vezmeme v úvahu, jak využít nas?

Nejčastější způsoby použití NAS serveru
  1. Centrální ukládání dat a jejich sdílení v síti. Jak je uvedeno výše, ukládání dat a jejich neustálá dostupnost je hlavním posláním těchto zařízení.
  2. Streamování multimédií
  3. Vzdálený přenos dat.
  4. Zálohování
  5. Stahování
Co je to Synology NAS?
Synology – chytrá datová úložiště NAS

Synology NAS (Network Attached Storage) jsou chytrá datová úložiště pro domácnosti a firmy umožňující synchronizovat a centralizovat data ze všech zařízení v síti na jedno bezpečné místo.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jakou NAS?

Jestliže koketujete s myšlenkou použití síťového úložiště NAS pro domácí účely, vystačíte si obvykle s celkovou kapacitou od 1 TB do 8 TB. Firemní prostředí je samozřejmě náročnější na prostor. Zakoupit můžete dokonce NAS úložiště s celkovou kapacitou nad 36 TB.
Jak připojit NAS jako síťovou jednotku?
Otevřete Průzkumník souborů, pravým tlačítkem myši klikněte na »Tento počítač« a vyberte »Připojit síťovou jednotku...« V poli jednotka vyberte písmenko například »O:«, pod kterým se má síťová jednotka zobrazovat. Po zadání přihlašovacího jména a hesla uživatele se disk připojí.

Někdo se také může ptát, jak se připojit k ip?

Vytvoření připojení se pevnou adresou IP
  1. Otevřete přehled Činnosti a začněte psát Síť.
  2. Kliknutím na Síť otevřete příslušný panel.
  3. Najděte síťové připojení, u kterého chcete mít pevnou adresu.
  4. Klikněte na IPv4 nebo IPv6 v levém panelu a změňte Metoda na Ruční.
  5. Zadejte Adresu IP a Bránu, včetně příslušné Masky sítě.
Jak z počítače udělat NAS?
Potřebujeme svůj PC/NB s Win nebo Linuxem pro konfiguraci NAS přes LAN/WiFi. Vytvoříme bootovací flešku na svém PC/NB a nabootujeme z ní NAS PC. Na svém PC/NB spustíme Synology Assistant a necháme vyhledat NAS server (DiskStation). Uvidíme IP adresu, pravým tlačítkem myši vyvoláme Instalaci a podstrčíme soubor PAT.

Jak si vytvořit vlastní cloud?

My Cloud Home připojíte pomocí síťového kabelu k vašemu routeru a následně otevřete odkaz MyCloud.com/hello, na němž se zaregistrujete. Poté bude zařízení fungovat jako klasické cloudové úložiště. Na WD My Cloud Home lze snadno synchronizovat všechna vaše data.

By Gage

Similar articles

Jak zrušit PIN ve Windows 10? :: Jak se připojit k Synology?
Užitečné odkazy