Domovská stránka > J > Jak Se Připojit K Synology?

Jak se připojit k Synology?

Zadejte IP adresu zařízení Synology NAS nebo název domény s řetězcem „https: //“ za řetězcem „: 5006“ (nebo číslem portu, které jste zadali při povolení služby WebDAV ). Klikněte na možnost Připojit. Do polí Název a Heslo zadejte uživatelské jméno a heslo systému DSM. Klikněte na možnost Připojit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Následně, jak získat quickconnect id?

QuickConnect
  1. Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > QuickConnect.
  2. Zaškrtněte možnost Povolit QuickConnect.
  3. Pokud jste se nepřihlásili k účtu Synology, zobrazí se místní okno pro přihlášení.
  4. Určete nové QuickConnect ID.
  5. Klikněte na možnost Použít.
Jak zprovoznit Synology?
DSM 7.0 a novější verze: Přejděte do části Ovládací panel > Externí přístup > QuickConnect.
...
Pomocí mobilního zařízení:
  1. Otevřete mobilní aplikaci Synology, například DS file.
  2. Zadejte QuickConnect ID a účet a heslo v systému DSM.
  3. Klikněte na možnost Přihlásit.

A jak se přihlásit na nas?

Vytvořte si vlastní QuickConnect ID v poli QuickConnect ID. Poté klikněte na možnost Použít. Zobrazí se informace s odkazem QuickConnect. Pomocí těchto odkazů je možné k serveru Synology NAS získat přístup.
Pokud jde o toto, jak funguje nas synology?
Synology NAS (Network Attached Storage) je inovativní úložné zařízení, které je připojené k vaší domácí síti nebo v kanceláři. Díky tomuto zařízení můžete uložit všechny soubory všech členů rodiny nebo kolegů v práci. Do Synology NAS můžete uložit prakticky cokoliv.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

A jak se připojit na nas?

NAS se připojuje do malé domácí sítě ethernetovým kabelem. Ve většině domácností jsou malé domácí sítě realizovány tak, že signál internetu je přiváděn od poskytovatele připojení kabelem, z telefonní sítě, nebo je zachycován z okolí jako signál Wi-Fi.
Pokud jde o toto, jak na vlastni nas?
Základní řešení je postaveno na RPi 4B 2GB. Dále budeme potřebovat nějaké disky, zde jsme volili 2,5" disky WD External 4TB, které lze po USB rovnou napájet a mají nižší spotřebu (ale také rychlost!) oproti 3,5" variantě. Napájení 2,5" disků by RPi neutáhl, proto je všechno zapojené do externě napájeného USB hubu.

Jak připojit NAS přes wifi?

Pokud se připojujete pomocí wifi, vyberte Vaší síť (obvykle s nejsilnějším signálem) a zadejte Vaše heslo. Pokud máte bezdrátový router od nás, heslo je napsané na přední straně routeru. Podrobný návod připojení přes wifi. Zařízení si heslo zapamatuje a příště budete již připojeni do sítě automaticky.
Lidé se také ptají, jak spravne nastavit nas?
Stačí zadat stejnou adresu jako v případě první konfigurace nebo přesnou IP adresu daného serveru. Tu vám systém sdělí buď přímo při instalaci, nebo ji naleznete v nastavení serveru. Sdílená data, a to i pokud je NAS nakonfigurován jako multimediální centrum, se zobrazí také v mapě sítě.

A jak funguje nas?

NAS (Network Attached Storage) je inteligentní úložné zařízení, které připojíte ke své domácí nebo kancelářské síti. Sem pak můžete ukládat všechny věci od kolegů nebo rodiny – dokumenty, fotky, videa – prostě cokoli. Přístup do NAS serveru můžete mít pomocí webového prohlížeče nebo mobilní aplikace.

By Eri Mcswain

Similar articles

Jak připojit Synology k TV? :: Kde najdu svoje heslo na Facebook?
Užitečné odkazy