Domovská stránka > K > Kde Najdu Zprávy?

Kde najdu zprávy?

V aplikaci Zprávy můžete posílat a přijímat zprávy SMS, fotky, videa a hlasové zprávy. Pokud aplikaci Zprávy ještě nemáte, můžete si ji stáhnout z Google Play.

Přečtěte si více

Související článek

Kde najdu heslo IMAP?

Existují 2 odpovědi. Toto je heslo k vaší e-mailové schránce. Pokud ho neznáte, můžete si v administraci zákazníka nastavit nové.

Následně, jak zrusit chat v sms?

Můžete se podívat, jakou možnost pro případy, kdy funkce chatu nejsou dostupné, máte nastavenou jako výchozí a případně ji změnit:
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Vpravo nahoře klepněte na nabídku Nastavení Funkce chatu. Nedoručené zprávy odeslat znovu.
  3. Vyberte si výchozí možnost: Vždy znovu poslat jako SMS/MMS.
Pokud jde o toto, co je panel oznámení?
Oznamovací lišta/panel je místo, kde Vám systém Android zobrazuje důležité informace, ať jste v jakékoliv aplikaci. Najdete zde např. hodiny, stav baterie, informace o zmeškaných hovorech a příchozích SMS. Oznamovací lištu můžete roztáhnout do podrobnějšího oznamovacího panelu.

Jak aktivovat panel oznámení?

Povolení a blokování oznámení ze všech webů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Nastavení webu. Oznámení.
  4. V horní části stránky zapněte nebo vypněte nastavení.
Následně, co delat kdyz mi nechodi oznameni na iphonu?
Klepněte na některou aplikaci v části Styl oznámení a pak zapněte nebo vypněte volbu Povolit oznámení. Pokud jste volbu Povolit oznámení zapnuli, vyberte, kdy chcete oznámení dostávat – zda okamžitě, nebo v rámci naplánovaného souhrnu –, a zapněte nebo vypněte volbu Neodkladná oznámení.

Související článek

Jak zakázat Zprávy Google?

Můžete klepnout na nastavení. V části Oznámení můžete klepnout na položku Oznámení. Pokud chcete dostávat oznámení, zapněte možnost Přijímat oznámení. Chcete-li vypnout všechna oznámení, je třeba vypnout možnost Přijímat oznámení.

Pokud jde o toto, jak nastavit potvrzení o doručení sms?

Provedete to v aplikaci, ve které píšete zprávy (SMS a MMS). Zde nejprve stisknete tlačítko [Menu] a z nabídky vyberete Nastavení. V části Nastavení SMS zpráv pak aktivujte zatržítko Potvrzení o doručení.
Jak zjistím že si mě nekdo zablokoval?
Zpráva je do telefonu vždy doručena a pokud má příjemce nastaveno blokování tvých SMS, tak se mu jen neukáže. Ale z hlediska sítě operátora byla doručena a tudíž tobě se ukáže "doručeno", přestože ji příjemce vůbec neuvidí.

Lidé se také ptají, co znamená zámek u sms?

Pokud vidíte vedle časového razítka zprávy a u tlačítka pro odeslání při psaní zprávy ikonu zámku , znamená to, že se používá šifrování end-to-end. Jestliže vy nebo váš kontakt z nějakého důvodu přijdete o funkce chatu, ochrana zpráv, které si vyměňujete, šifrováním end-to-end už nebude možná.
A další otázka, jak se blokuje číslo na tlačítkovém mobilu?
Zablokování nebo odblokování telefonního čísla
  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností Historie volání .
  3. Klepněte na hovor z čísla, které chcete zablokovat.
  4. Klepněte na Zablokovat / nahlásit spam.

Lidé se také ptají, jak zablokovat číslo aby mi nevolalo?

Když nechcete, aby se vám dovolalo konkrétní telefonní číslo, můžete to zařídit přes funkci telefonu nebo aplikací pro chytrý telefon. Blokaci na síti pro konkrétní čísla nenabízíme. Pokud se jedná o obtěžující volání, můžete nás požádat o identifikaci volajícího přes speciální formulář.

By Beilul

Similar articles

Jak najít externí disk? :: Kde najdu Odeslane SMS?
Užitečné odkazy