Domovská stránka > J > Jak Vyhledat Pisnicku Podle Textů?

Jak vyhledat pisnicku podle textů?

Mobilní aplikace hudební služby Spotify přichází s novou funkcí – umožní vyhledávat písničky pomocí textů. Na rozdíl od Shazamu a Asistenta Google nehledá skladby podle zvuku, ale na základě slov zadaných uživatelem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak zjistit co je to za písničku?

Shazam je asi nejoblíbenější aplikace pro rozpoznávání hudby, přičemž je dostupná na mobilních platformách Android a iOS. Umožňuje nahrát krátký úryvek písničky a v rámci několika sekund vám prozradí konkrétní skladbu.
Lidé se také ptají, co dělat když neznám název písně?
Existují vyhledávací aplikace, kterým stačí „naposlouchat" kousek skladby a pohotově na displeji zobrazí potřebné údaje. K nejznámějším a nejoblíbenějším patří Shazam. Tato funkce pracuje na mobilních platformách systémů Android a iOS, je zdarma a pracuje velice rychle.

Můžete se také zeptat, jak zjistit název písničky podle melodie?

Nejlepší z nich jsou SoundHound a Shazam. Obě dokáží rozeznat skladbu ze zvuku, a to z nahrávky nebo rovnou z mikrofonu. Obě aplikace jsou k dispozici zcela zdarma pro telefony s Androidem i iOS.
Pokud jde o toto, jak najít písničku podle broukání?
Vyhledat písničku podle rytmu tak můžete následovně:
  1. Otevřete aplikaci Google na Androidu či iOS.
  2. Použít můžete i hlasový příkaz „Hey Google, what's this song?
  3. Následně se otevře okno čekající na uživatelovo mumlání, pískání a další zvukové projevy.

Související článek

Jak najit zarizeni podle IP adresy?

K tomuto účelu existují různé programy. Provádí se skenování sítě nebo internetu. Pokud zjistí, že v místní síti něco je, vytvoří seznam všech adres.

Kdo a kdo a kdo to je text?

My je myjem každý den, ušmudlánci z kola ven (2x). Kdo a kdo a kdo to je, co tu kolem brousí, kdo si nedá pokoje, všude strká fousy. Či a či a čičiči, jsou to kluci kočičí (2x).
A jak zjistit hudbu z youtube?
Pokud sledujete video obsahující hudbu, v popisku se může nacházet sekce „Hudba v tomto videu", kde se zobrazí informace o hudbě použité ve videu, například název skladby nebo interpreta.

Můžete se také zeptat, co je to za hudbu google?

Hum to Search- Now in the Google app

Spusťte Google Asistenta. Zeptejte se "What is this song?". Zkuste skladbu zabroukat nebo zapískat. Pokud se vám to podařilo dostatečně dobře, tak Google ukáže skladbu.
Jaká je to hudba?
Hudba je organizovaný systém zvuků produkovaný člověkem a určený pro lidské vnímání; oproti řeči, která slouží především k dorozumívání, je cílem hudby především estetické působení.

Když to vezmeme v úvahu, co je to za skladbu online?

Stačí se Asistenta zeptat, aby rozpoznal písničku, nebo klepnout na novou ikonku vyhledávače písničky vespod obrazovky. Po vašem minimálně 10sekudovém zapískání či zabroukání vám Google vždy ukáže hned několik možných odpovědí, přičemž u každé uvidíte pravděpodobné procento shody s vaším pěveckým výkonem.

By Hartman Vo

Similar articles

Co hrálo country rádio? :: Jak vymyslet něco nového?
Užitečné odkazy