Domovská stránka > J > Jak Poslat Hromadnou Sms Na Iphonu?

Jak poslat hromadnou SMS na iPhonu?

Odeslání skupinové zprávy
  1. Otevřete Zprávy a klepněte na tlačítko Napsat .
  2. Zadejte jména nebo klepněte na tlačítko Přidat. a přidejte lidi ze svých kontaktů.
  3. Napište zprávu a klepněte na tlačítko Odeslat .

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak ulozit fotku z WhatsApp do galerie?

Jak stáhnout fotky z WhatsApp?
  1. Otevřete aplikaci WhatsApp > klepněte na chat obsahující fotografii, které chcete uložit do vašeho telefonu.
  2. Po otevření chatu klepněte na neotevřenou fotografii, kterou chcete uložit.
  3. Vybraná fotografie WhatsApp se stáhne a následně uloží do galerie fotografií na vašem telefonu.
Jak nastavit ukladani fotek z WhatsApp?
Android: Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > zaškrtněte možnost Zobrazovat média v galerii. iPhone: Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Chaty > zapněte možnost Uložit do složky fotoaparátu.

Jak se používá WhatsApp?

1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.
Lidé se také ptají, jak nahrát vzkaz do hlasové schránky o2?
Z jiného O2 telefonu volejte *98 a po spojení zadejte číslo schránky (což je vaše telefonní číslo ve formátu 721444555) a pak vaše heslo. Z jiného telefonu můžete vytočit 966 a číslo vaší hlasové schránky, například 966721444555.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Jak na hlasovou schránku?

Do hlasové schránky se dostanete vytočením *99 z vlastního telefonního čísla, případně *98 z jiného telefonu a následným zadáním vašeho telefonního čísla. Při prvotním nastavení hlasové schránky je důležité volat z vašeho telefonního čísla. Průvodce vás provede prvotním nastavením a následným spuštěním.
Následně, jak nastavit hlasová schránka?
Změna nastavení hlasové schránky
  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností .
  3. Klepněte na Nastavení Hlasová schránka.
  4. Můžete: Pokud chcete změnit operátora, který vaše hlasové zprávy zpracovává, klepněte na Rozšířená nastavení Služba.

Jak zapnout upozorneni na WhatsApp?

Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Oznámení. Zkontrolujte, zda je možnost Zobrazit oznámení povolena pro oznámení zpráv a oznámení skupin.
Jak nastavit upozornění na WhatsApp?
Změna nastavení soukromí
  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,

Jak vypnout notifikace WhatsApp?

Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo. V dolní části obrazovky rovněž lze vypnout oznámení o přečtení.

By Uriel Livermore

Similar articles

  • Jak poslat odkaz?

    Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

  • Jak poslat RAW fotky?

    Chcete-li převádět přímo ve fotoaparátu, musíte přejít do nabídky prohlížení, kde najdete položku Zpracování RAW, která vás přenese na výběr fotografií, které můžete převést.

  • Jak poslat velké PDF?

    Velikost souboru PDF lze zdarma a online zmenšit otevřením webové stránky a výběrem možnosti Komprimovat PDF. Po kliknutí na odkaz stáhnete soubor PDF, jakmileTrademarkiaTrademarkiaTrademarkiaTrademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.

  • Jak poslat email bez IP adresy?

    Pokud nepotřebujete stálou e-mailovou adresu, můžete z této služby jednoduše odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že krátce po odeslání již nebude existovat.

  • Jak dlouho trvá obnovení iPhonu?
  • Jak se dostat do iPhonu když jsem zapomněl heslo?
  • Jak dlouho vydrží baterie iPhonu 13 pro max nabitá?
  • Jak zjistit jestli je v iPhonu vir?
Jak stáhnout hudbu do mobilu Xiaomi? :: Kdy jezdí Google auto?
Užitečné odkazy