Domovská stránka > K > Kdy Jezdí Google Auto?

Kdy jezdí Google auto?

V průběhu jara a léta letošního roku budou v České republice opět jezdit auta Google Street View, aby aktualizovala snímky v Mapách Google. Auta, která nasnímají většinu cesta po celém Česku, letos doprovodí i další technika jako na příklad Street View Trekker.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Pokud jde o toto, jak smazat fotky z google maps?

Klepněte na fotografii, kterou chcete odstranit, a poté na ikonu odebrat. Tímto odstraníte fotografii z Map Google.
Kam se ukládají Mapy CZ?
Nejlépe aplikaci nechte v interní paměti zařízení(aplikace) a data aplikace (mapy) si vyberte a uložíte na kartu. Případně v Nastavení mobilního zařízení > správce aplikací > Mapy.cz > oprávění > přidělit oprávění k úložišti.

Jak používat offline mapy CZ?

Abyste mohli používat mapy i bez internetového připojení, budete si je muset nejprve stáhnout. Pokud máte omezené datové přenosy, doporučujeme to provést při připojení přes Wi-Fi. V kontextové nabídce v pravém horním rohu zvolíte možnost Offline mapy, následně si vyberete oblasti či státy, které chcete stáhnout.
Můžete se také zeptat, kam nejlepe ulozit fotky?
Kde sdílet své fotografie. Existuje mnoho služeb na sdílení fotografií, mezi ty nejznámější patří například Flickr, Fotky Google, Facebook nebo Instagram, z českých služeb můžete využít třeba Zoneramu, ambicióznější fotografové pak třeba galerii na FotoAparat.cz.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Pokud jde o toto, kam nahrát obrázek?

Díky webu imgway.cz můžeš během chvilky nahrát své obrázky na internet a jednoduše je sdílet. Poslat přátelům screenshot, vložit obrázek do diskuzního fóra, sdílet rovnou celé album z dovolené... Stačí vybrat obrázek ze svého počítače a kliknout na uložit, web sám vygeneruje vhodné odkazy.
Jak poslat obrázek přes SMS?
Jak už z té zkratky SMS (z anglického "Short message service") vyplývá, jedná se o krátké textové zprávy, tudíž obrázky, ani nic jiného se do SMS vložit nedá. K tomu slouží právě MMS ("Multimedia Messaging Service"), které zvládnou přenést i náročnější záležitosti a proto jsou logicky i drašší.

Navíc, kde najdu zalohovane fotky?

Když zapnete zálohování a synchronizaci, budou se vaše fotky ukládat na webu photos.google.com.
...
2 krok: Najděte fotky z jiných aplikací, jako je Facebook nebo Instagram
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna.
  3. V sekci Fotky v zařízení se podívejte do různých složek.
Jak zálohovat fotky z mobilu?
Neomezené úložiště pro Fotky Google je zpět!

Chcete zálohovat fotky, nebo i videa? Dropbox, Inc. MEGA: v sekci Nastavení aktivujte volbu Povolit Nahrávání z fotoaparátu. Opět můžete rozhodnout, zda má upload fotek probíhat jen v případě připojení přes Wi-Fi, nebo jestli je možné použít pro tyto účely i mobilní data.

Navíc, jak stáhnout fotky z mobilu?

Nejprve připojte svůj telefon k počítači pomocí USB kabelu, který může přenášet soubory.
  1. Zapněte telefon a odemkněte ho.
  2. Na počítači vyberte tlačítko Start a pak výběrem položky Fotky otevřete aplikaci Fotky.
  3. Vyberte Importovat > Z připojeného zařízení a postupujte podle pokynů.

By Whitcher Sutulovich

Similar articles

Jak poslat hromadnou SMS na iPhonu? :: Jak vložit fotky do mapy CZ?
Užitečné odkazy