Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Hovory?

Jak nahrávat hovory?

Používejte nahrávání hovorů zodpovědně a jen, když je to nutné.
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Telefon .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení Nahrávání hovorů.
  3. V sekci Vždy nahrávat zapněte možnost Čísla, která nemáte v kontaktech.
  4. Klepněte na Vždy nahrávat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zablokovat odchozí hovory?

Pokud nechcete přijímat hovory z určitého telefonního čísla, můžete ho zablokovat.

Jak nahrat videohovor iPhone?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání
Následně, jak si nastavit záznamník na iphone?
Stačí otevřít nahrávku, klepnout na tlačítko Více a na Upravit záznam. V záznamu se přesuňte na místo, odkud chcete začít nahrávat znovu, stiskněte tlačítko Nahradit a spustí se nahrávání. Až budete spokojeni, klepnutím na Pozastavit a na Hotovo se záznam uloží.

Kde je v Iphone Diktafon?

Pokud půjdete do Nastavení -> Ovládací centrum, tak si zde můžete aplikaci Diktafon přidat i do něho. Výhoda je jasná – ať jste pak kdekoli v systému, k diktafonu budete mít okamžitý přístup.
Jak nahrát zvuk do mobilu?
Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Související článek

Jak blokovat mezinarodni hovory?

Pokud váš telefon umí blokovat hovory, podívejte se do pokynů. Existují aplikace, které lze použít v telefonech s operačním systémem. Obvykle je najdete pod názvem blokování hovorů.

Jak nastavit Call Recorder?

Aplikaci Call Recorder – Cube ACR nejprve stáhněte a nainstalujte z Obchodu Google Play. Po jejím spuštění se vás ujme průvodce, který vám pomůže s úvodním nastavením. V jeho prvním kroku se dozvíte, že zapínat a vypínat nahrávání můžete pomocí widgetu, který by měl být během hovorů viditelný na obrazovce.
Který mobil umí nahrávat hovory?
Jestliže vlastníte telefon s Androidem 8 či starším, můžete bez problému hovor nahrát v lepší kvalitě pomocí zabudované funkce přímo v operačním systému (pokud ji váš telefon podporuje) nebo využít některé z aplikací v Google Play obchodu, jako je například Cube ACR, Skvalex či BoldBeast Call Recorder.

Kde najít záznam hovoru?

Dobrý den, najdete je ve Správci souborů ve složce MIUI\sound_recorder\call_rec.
Jak nahrávat z FaceTime?
Nahrávání hovorů FaceTime na Mac

Spusťte aplikaci FaceTime na vašem Macu a pokud si jste jistí, že je vše v pořádku, můžete zahájit hovor. V horním menu zvolte Soubor> Nový záznam obrazovky. Ano, jde skutečně o zachycení obrazovky. Než začnete nahrávat, budete mít možnost zvolit zdroje zvuku.

Jak udělat screenshot video?

Přejděte na obrazovku, kterou chcete zachytit. Stiskněte současně vypínač a tlačítko snížení hlasitosti. Dole klepněte na Zvětšit záběr snímku. Pomocí oříznutí vyberte obsah, který chcete zachytit.

By Sharpe

Similar articles

Jak se restartuje iPhone? :: Kde najdu Diktafon iPhone?
Užitečné odkazy