Domovská stránka > J > Jak Dlouho Se Uchovávají Telefonní Hovory?

Jak dlouho se uchovávají telefonní hovory?

Operátoři v Česku jsou díky směrnici EU (2006/24/ES) povinni uchovávat půl roku dozadu záznamy o elektronické poště, návštěvě internetových stránek, esemeskách a telefonických hovorech - kdo vám volal a komu jste volali vy (záznam hovorů).

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak si nastavit záznamník na iphone?

Stačí otevřít nahrávku, klepnout na tlačítko Více a na Upravit záznam. V záznamu se přesuňte na místo, odkud chcete začít nahrávat znovu, stiskněte tlačítko Nahradit a spustí se nahrávání. Až budete spokojeni, klepnutím na Pozastavit a na Hotovo se záznam uloží.
A další otázka, kde je v iphone diktafon?
Pokud půjdete do Nastavení -> Ovládací centrum, tak si zde můžete aplikaci Diktafon přidat i do něho. Výhoda je jasná – ať jste pak kdekoli v systému, k diktafonu budete mít okamžitý přístup.

Jak nahrát zvuk do mobilu?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.
Jak se na Samsungu natocit obrazovku?
Jak na nahrávání obrazovky v Androidu 11?
  1. Vyvolejte přejetím prstem dolů gesto pro otevření oznamovacího panelu.
  2. Stejné gesto proveďte ještě jednou pro zobrazení rychlého nastavení
  3. Poté posuňte nabídku doprava, kde uvidíte funkci "Záznam obrazovky"

Související článek

Jak dlouho vydrží data?

Důležitá data jsou obvykle uložena na pevných discích. Jejich životnost se pohybuje kolem deseti let.

Můžete se také zeptat, jak nahrát video obrazovky mobilu?

Přejeďte prstem dolů z horní části obrazovky, abyste otevřeli Panel rychlého spuštění. Poté klepněte na Záznam obrazovky, abyste funkci aktivovali. Krok 2. Vyberte možnost nastavení zvuku a klepněte na Spustit nahrávání.
Jak nahrávat z obrazovky?
Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10
  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.

Jak změnit svůj hlas?

Služba Lyrebird odkáže z jednominutové nahrávky vytvořit „získat hlas" mluvčího. Jmenuje se Lyrebird a může změnit některé jistoty, které na tomto světě máme. Nový algoritmus vyvinutý v laboratoři MILA lab na kanadské University of Montréal totiž může přinést trochu legrace, ale hodně problémů.
Jak změnit tón hlasu?
Správným tréninkem, ať už autotréninkem, prací s logopedem, nebo absolvováním nejrůznějších kurzů zaměřených na práci s hlasem, můžete tón vašeho hlasu zdokonalit. Správným tréninkem lze také výrazně zvětšit hlasový rozsah. Sílu vašeho hlasu značně ovlivňuje způsob dýchání.

Jak změnit ženský hlas na mužský?

Náš nejnovější hlasový měnič vám umožní slyšet váš ženský hlas a mnoho dalšího. Zaznamenejte svůj hlas, hrajte s různými zvukovými efekty a poslouchejte dívčí hlas! Měnič Hlasu Muž Na Ženu funguje jako měnič zvuku i hlasový záznamník. To vám také poskytne zábavné dívčí hlasové filtry a ženský hlasový soundboard.

By Gilmore Carll

Similar articles

Jak zapnout převod řeči na text? :: Jak nastavit Call Recorder?
Užitečné odkazy