Domovská stránka > K > Kdy Mi Zezelená Tečka?

Kdy mi zezelená Tečka?

Od středy se mohou lidé po prodělání nemoci covid-19 či absolvování očkování prokazovat mobilní aplikací Tečka. Ta zároveň odpočítává, za jak dlouho vyprší...

Přečtěte si více

Související článek

Co to znamená Tečka?

Aplikaci Teka lze používat v obou telefonech. Po dobu maximálně 180 dnů od pozitivního testu nahraje jak potvrzení o očkování, tak potvrzení o negativním testu nebo nemoci jako potvrzení o bezinfekčnosti.

Co je to notifikace z mobilu?

Push notifikace, nebo také "oznámení" jsou krátké informační zprávy, které se vám zobrazují na ploše počítače či obrazovce mobilního telefonu. Přijde-li vám nový e-mail a máte v aplikaci zatrženo "upozornit mě", přijde vám tzv. push notifikace.
Pokud jde o toto, co to je plovoucí oznámení?
Plovoucí aplikace (tedy ty, jež se zobrazují v samostatném okně nad ostatními programy) se staly jakýmsi symbolem otevřenosti a flexibility operačního systému Android. Ukazují, že když systém sám o sobě nemá nějakou funkci, mohou ji vývojáři naprogramovat a implementovat.

Když to vezmeme v úvahu, co to je notifikační lišta?

Nabídne možnost rychlého nastavení a občas budete potřebovat dva prsty. Informační lišta patří neodmyslitelně k Androidu už od jeho počátků. Vždy byla v horní části, vždy se vysouvala tahem prstu směrem dolů a vždy zobrazovala zmeškané události. To platilo a platit bude nadále.
Co znamená Umlcena oznameni Iphone?
Pokud funkci Sdílet stav soustředění aktivujete, tak se ostatním uživatelům, po rozkliknutí konverzace s vámi v nativní aplikaci Zprávy, zobrazí informace o tom, že máte umlčená oznámení.

Jak vypnout Umlčená oznámení?

Povolení zobrazování umlčených oznámení na uzamčené obrazovce a ztlumení uzamčené obrazovky: Klepněte na položku Při uzamčení a pak zapněte volbu Zobrazit na zamčené obrazovce. Také můžete zapnout volbu Ztlumit zamčenou obrazovku, která v tomto režimu soustředění ztlumí zamčenou obrazovku.
Pokud jde o toto, jak vypnout oznameni na iphone?
Vypnutí oznámení pro konkrétní aplikace
  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení a potom klepněte na Návrhy Siri.
  2. Vypněte jakoukoli aplikaci.

Jak zjistit historii oznameni?

V Androidu 11 už to není žádný problém, protože Google přidal do svého mobilního operačního systému novou funkci, která zobrazí přehled historie notifikací. Novinku najdete v nabídce »Nastavení | Aplikace a oznámení | Oznámení | Historie oznámení«.
A jak najít historii oznámení?
Dlouho stiskněte widget „Nastavení zástupce" a přetáhněte jej na domovskou obrazovku, kde se zobrazí stránka s několika možnostmi. Vyberte „Protokol oznámení". Zde si můžete prohlédnout historii všech svých upozornění.

Navíc, co je to push notifikace?

Obě hlavní mobilní platformy, tedy Android i iOS, podporují posílání zpráv z backendu do mobilního zařízení formou push notifikace. V 99% případů se jedná o jedinou správnou cestu, jak aplikaci ze serveru poslat nějaká data – spolehlivé a rychlé push notifikace optimalizované na spotřebu baterie.

By Karalee

Jak prepsat Priponu? :: Jak zobrazit heslo na Windows 10?
Užitečné odkazy