Domovská stránka > J > Jak Volat Na Whatsapp Na Pc?

Jak volat na WhatsApp na PC?

Nevýhodou využívání počítačové verze na WhatsAppu je fakt, že přes aplikaci nelze volat. To platí pro klasické volání i videohovory. Podpora volání pravděpodobně přibude časem. Pokud byste chtěli na počítači volat, můžete sáhnout po bezplatné aplikaci Skype či Facebook Messenger.

Přečtěte si více

Související článek

Jak Zasifrovat WhatsApp?

Zálohy se šifrují end-to-end. Existují chaty s odposlechem.

Následně, proč nejde volat přes whatsapp?

Pokud máte problémy s hovory v aplikaci WhatsApp, zkuste se připojit k jiné síti (například k síti Wi-Fi místo mobilního datového připojení, nebo naopak). Vaše stávající síť může být nesprávně nakonfigurovaná pro UDP (User Datagram Protocol) a to může bránit správnému fungování hovorů WhatsApp.
Jak zapnout kameru na WhatsApp?
Během hovoru můžete kliknutím na ikonu mikrofonu ztlumit a zase zapnout svůj mikrofon. Kliknutím na ikonu kamery můžete také vypnout a zase zapnout svoji kameru. Až budete chtít hovor ukončit, klikněte na Ukončit hovor.

Můžete se také zeptat, jak volat na pevnou linku?

Pokud budete volat na mobil, budete také vytáčet číslo bez nuly – například 601 123456. Pokud budete volat do zahraničí, vytočíte číslo stejně jako dosud – z pevné sítě se dvěma nulami nebo z mobilu se dvěma nulama či znakem +. Například 00 421 2 12345678, resp.
Můžete se také zeptat, jak se dá telefonovat přes internet?
Použití volání přes Wi-Fi, které poskytuje mobilní operátor
  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Volání.
  4. Klepněte na Volání přes Wi-Fi. Pokud tuto možnost nevidíte, váš operátor tuto funkci nepodporuje. U některých operátorů můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby.

Související článek

Jak skrýt zprávy na WhatsApp?

Na kartě CHATY klepněte na chat, který chcete skrýt, a podržte jej. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Jak volat z WhatsApp?

Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu hlasového hovoru .
Jak se připojit na WhatsApp?
Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.

Jak si udělat WhatsApp?

Stažení a nastavení aplikace WhatsApp. 1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.
Navíc, proč nevyzvání whatsapp?
Zkontrolujte oznámení o hovorech

Musíte také zkontrolovat, zda je povoleno oznámení o volání WhatsApp nebo ne. K tomu stačí pouze stiskněte a podržte ikonu WhatsApp v nastavení aplikace. V zástupcích aplikací klepněte naikona informací o aplikaci (i) pro přístup na stránku s informacemi o aplikaci.

Lidé se také ptají, jak zapnout oznámení na whatsapp?

Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Oznámení. Zkontrolujte, zda je možnost Zobrazit oznámení povolena pro oznámení zpráv a oznámení skupin.

By Raine

Similar articles

Jak nastavit upozornění na WhatsApp? :: Jak telefonovat přes tablet?
Užitečné odkazy