Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Sdílený Soubor?

Jak vytvořit sdílený soubor?

S kým chcete složku sdílet

Na počítači přejděte na adresu drive.google.com. Klikněte na složku, kterou chcete sdílet. V sekci Lidé zadejte e-mailovou adresu nebo skupinu Google, s kterou chcete složku sdílet. Klikněte na Odeslat.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak sdílet soubory v domácí síti?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor (nebo ho dlouze stiskněte) a pak vyberte Zobrazit další možnosti > Povolit přístup k > Konkrétní lidé. Vyberte uživatele v síti, se kterými chcete soubor sdílet, nebo výběrem možnosti Všichni udělte všem uživatelům v síti přístup k souboru.
Když to vezmeme v úvahu, jak sdílet soubory přes odkaz?
Přes webové rozhraní je možné sdílet soubory i celé složky – stačí na ně klepnout pravým tlačítkem myši a zvolit možnost Get link. Získaný odkaz pak můžete poslat příjemci způsobem, který sami uznáte za vhodný. Soubory a složky lze také sdílet – k tomu slouží možnost Share.

Jak poslat hypertextový odkaz?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.
Můžete se také zeptat, jak vložit odkaz na soubor do mailu?
Vložení hypertextového odkazu
  1. V textu zprávy umístěte kurzor na místo, kam chcete přidat odkaz.
  2. Na kartě Message (Zpráva) klikněte na Hyperlink (Hypertextový odkaz).
  3. V poli Odkaz zvolte Webová stránka nebo Soubor, Tento dokument nebo E-mailová adresa:
  4. Webová stránka nebo soubor: Přidejte úplnou adresu URL.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

A další otázka, jak vytvořit sdílený dokument ve wordu?

Sdílení dokumentu
  1. V pravém horním rohu nad pásem karet klikněte na Sdílet.
  2. Pokud jste to ještě neudělali, uložte svůj dokument na OneDrive.
  3. Zadejte e-mailové adresy lidí, se které chcete sdílet, a vyberte oprávnění, která chcete povolit.
  4. Pokud budete chtít, napište zprávu. Pak klikněte na Poslat.
Jak vytvořit sdílenou tabulku?
Klikněte na Revize > Sdílet sešit. Na kartě Úpravy zaškrtněte políčko Povolit úpravy více uživatelům.

Pokud jde o toto, co je to sdílený disk?

Sdílené disky jsou takové disky, které jsou k dispozici na více počítačích zároveň. Využívají se především ke stahování a ukládání souborů. Pro přístup na sdílený disk je potřeba získat oprávnění. Sdílení může být tak jednorázové i dlouhodobé.
A další otázka, jak sdílet pc v síti?
Klepnutím nebo kliknutím spusťte Průzkumníka souborů. Vyberte položku a potom klepněte nebo klikněte na kartu Sdílení. Ve skupině Sdílet s zvolte požadovanou možnost. Možnosti ve skupině Sdílet s se liší v závislosti na tom, zda je počítač připojen k síti a o jaký typ sítě se jedná.

Jak propojit počítače v domácí síti?

V systému Windows klikněte na ikonu Síťová připojení v oznamovací oblasti systému. V seznamu sítí vyberte bezdrátovou síť, ke které se chcete připojit a klikněte na tlačítko Připojit. Zadejte síťové heslo (nebo klíč zabezpečení) vybrané bezdrátové sítě a pak klikněte na tlačítko Další. Počítač se připojí k síti.

By Budge

Similar articles

Jak sestříhat video z fotek? :: Kde sdílet soubory?
Užitečné odkazy