Domovská stránka > J > Jak Poslat Velký Soubor Přes Gmail?

Jak poslat velký soubor přes Gmail?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Jak poslat emailem velký soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Někdo se také může ptát, jak zmenšit přílohu v gmailu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.

Můžete se také zeptat, jak prilozit email jako prilohu?

Přeposlání e-mailu v příloze
  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.
Lidé se také ptají, jak uložit velký soubor?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Když to vezmeme v úvahu, jak přenášet velké soubory?

Velice pohodlnou cestou, jak sdílet velké soubory, je využití cloudových disků. Tuto funkci podporují prakticky všechny služby a princip jejich fungování je velice podobný. Výhodou je, že soubory uložené v cloudu už není nutné nikam zvlášť nahrávat, takže celý proces obvykle proběhne poměrně rychle.
Jak velký soubor lze poslat emailem seznam?
Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Jak poslat soubor na email?

Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.
Někdo se také může ptát, jak poslat data přes úschovnu?
Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

Jak zmenšit dokument?

Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.

By Haig

Similar articles

  • Co je to RAW soubor?

    Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

  • Kdy poslat dítě do PPP?

    Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jak spustit dávkový soubor?

    Pokud chcete soubor spustit z příkazového řádku, otevřete vyhledávání a zadejte Windows cmd. Klikněte pravým tlačítkem myši na Příkazový řádek a vyberte možnost Spustit jako správce.

  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
  • Jak poslat odkaz?
  • Jak vytvořit MIDI soubor?
  • Jak vytvořit soubor CSV?
Jak zpracovat kvantitativní výzkum? :: Jak vyhledat na strance slovo?
Užitečné odkazy