Domovská stránka > J > Jak Srovnat Sloupce V Excelu?

Jak srovnat sloupce v Excelu?

Vyberte buňku ve sloupci, který chcete seřadit. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Seřadit. V dialogu Seřadit klikněte v části Sloupec v poli Seřadit podle na sloupec, který chcete seřadit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypočítat IRR v Excelu?

Intervalová návratnost je vrácena funkcí IRR. Pomocí vzorce můžete IRR převést na roční míru návratnosti.

Jak na funkcí Svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.
Lidé se také ptají, jak funguje funkce když v excelu?
Funkce KDYŽ, jedna z logických funkcí, vrátí jednu hodnotu, pokud se zadaná podmínka vyhodnotí jako Pravda, a jinou hodnotu, pokud se vyhodnotí jako Nepravda. Příklady: =KDYŽ(A2>B2;"Překročil se rozpočet.";"OK") =KDYŽ(A2=B2;B4-A4;"")

Pokud jde o toto, jak přidat filtr do excelu?

Vyberte data, která chcete filtrovat.
  1. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Filtr.
  2. Kliknutím na šipku. v záhlaví sloupců si zobrazíte seznam, ve kterém si navolíte, co chcete filtrovat. Poznámka V závislosti na typu dat ve sloupci vám Excel zobrazí buď Filtry čísel nebo Filtry textu.
Co je to funkce Excel?
Funkce slouží k přidání hodnot do buněk. Funkce vrátí jednu hodnotu, když je podmínka pravdivá, a jinou hodnotu, když je nepravdivá.

Související článek

Jak se počítá v Excelu?

Pokud chcete do vzorce zadat funkci, musíte vybrat prázdnou buňku. Pokud chcete vypočítat celkové tržby, zadejte levou závorku a stiskněte enter.

Jak zadat šumu v Excelu?

Microsoft Excel - funkce SUMA (SUM)
  1. Vybereme buňku, do které chceme vložit výsledek.
  2. SUMA na kartě Domů, ve skupině Úprava, z rozbalovací nabídky bod příkazem Automatické shrnutí vybereme funkci Součet.
  3. Excel nám navrhne oblast, za které předpokládá, že chceme průměr vypočítat.
  4. Funkci potvrdíme stiskem klávesy Enter.
Jak se dělá průměr v Excelu?
Klikněte na buňku pod čísly, pro která chcete zjistit průměr, nebo vpravo. Na kartě Domů klikněte ve skupině Úpravy na šipku vedle. AutoSum , klikněte na Průměra stiskněte Enter.

Následně, jak se dělá v excelu kalkulacka?

Vyberte prázdnou buňku přímo nad nebo pod oblastí, kterou chcete sečíst, a na kartě Domů nebo vzorec na pásu karet klikněte na tlačítko Automatické Shrnutí > Sum. Automatické shrnutí automaticky určí rozsah, který se má sečíst, a vytvoří pro vás vzorec.
Jak vypočítat rozdíl v?
Rozdíl můžete vypočítat tak, že odečtete nové příjmy od těch původních a pak výsledek vydělíte původními příjmy.

Můžete se také zeptat, jak udělat mínus v excelu?

V případě, že nemůžete do buňky v MS Excelu vepsat záporné číslo, použijte nejprve znak ' (říká se mu apostrof nebo také jednoduchá uvozovka) a teprve po něm znaménko minus.

By Norby Fortin

Similar articles

Kam se ukladaji Fotky z AirDrop? :: Jak porovnat dva soubory?
Užitečné odkazy