Domovská stránka > J > Jak Zvětšit Listu?

Jak zvětšit listu?

To uděláte tak, že kliknete na Start -> Nastavení -> Systém. Hned pod první položkou Displej na pravé straně najdete snadnou možnost, jak zvětšit velikost textu a dalších položek. Níže následně odkazem Upřesňující nastavení zobrazení otevřete další nastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zvětšit místo v telefonu?

Mobilní paměť lze zvětšit pomocí flash disku, ale nejsou tak populární jako cloudová úložiště. flash disky lze připojit k telefonu pomocí připojení microusb/usb-c. Můžete na něm sledovat pořad, prohlížet fotografie nebo sledovat film.

A jak připnout zástupce na hlavní panel windows 11?

Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel.
Co dělat když mi zmizí dolní lišta?
Zkuste myší ukázat úplně dolů. Pokud se Vám objeví kousek lišty, tak stlačte levé tlačítko myši a táhněte lištu nahoru.

Jak upravit lištu?

Zobrazení Hlavní nabídky nebo Lišty záložek
  1. Klikněte na tlačítko nabídky. , zvolte Další nástroje... a poté Nastavení tlačítek a lišt....
  2. Ve spodní části okna klikněte na rozbalovací nabídku Nástrojové lišty a zaškrtněte lištu, kterou si přejete zobrazit.
  3. Klikněte na tlačítko Hotovo.
Jak odemknout spodní lištu?
Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel.

Související článek

Jak zvětšit úložiště na PC?

Po zakoupení kartu naformátujte.

Proč mi nejde změnit barva hlavního panelů?

Musíš v nastavení na kartě Barvy zaškrtnout profil vlastní a potom režim systému tmavý výchozí režim aplikací světlý, efekty zapnuto, automaticky vybrat barvu motivu zaškrtnout a potom by mělo jít zaškrtnout to políčko.
Co je to taskbar?
Hlavní panel (anglicky taskbar) je v informatice část grafického uživatelského prostředí, která obvykle zobrazuje spuštěné počítačové programy, nabídku start, oznamovací oblast a hodiny.

A jak připnout složku na hlavní panel windows 10?

Pokud má složka zástupce na ploše, bude velmi snadné ji připnout na hlavní panel. Můžete kliknout pravým tlačítkem na zástupce a vybrat Připnout na hlavní panel. Zástupce můžete také přímo přetáhnout na hlavní panel. Ve výchozím nastavení je ikona zástupce složky stejná jako v Průzkumníku souborů.
Někdo se také může ptát, jak skrýt listu záložek?
Děkuji za pomoc ! Dobrý den, zkuste na ní klepnout pravým "myšítkem" a v nabídce zrušte zátržítko Zobrazit lištu záložek. Nebo klepněte v pravém horním rohu na ikonu "tři tečky" a potom Záložky / Zobrazit lištu záložek a zrušit zátržítko.

Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit seznam listu v excelu?

Pokud máte v sešitu více jak 15 listů, stačí kliknout na poslední položku v seznamu Další listy. Zobrazí se okno s kompletním seznamem listů. Zde pak také stačí vybrat list a tlačítkem OK potvrdit aktivaci listu.

By Behre

Similar articles

Jak platit mobilem Xiaomi? :: Jak skrýt hlavní panel?
Užitečné odkazy