Domovská stránka > J > Jak Si Poslat Soubor?

Jak si poslat soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak poslat soubor na email?

Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.
Můžete se také zeptat, jak sdílet soubory přes internet?
Ulož.to. Využít můžete jednoduché webové rozhraní, ve kterém zvolíte soubor a jeho viditelnost (Pro veřejnost/Přes odkaz/Jen pro mě). Po dokončení nahrávání a uložení souborů obdržíte dva odkazy – přes jeden lze nahraná data sdílet s dalšími uživateli, přes druhý je můžete spravovat, tedy konkrétně smazat.

Lidé se také ptají, co je to we transfer?

WeTransfer. Online služba pro jednoduchý a bezplatný přenos jakýchkoliv souborů přes internet. Podporuje snadné drag and drop přetahování. Aplikace WeTransfer dovoluje odesílat a sdílet skrze Internet až 10GB soubory.
Jak stahovat z WeTransfer?
Stačí otevřít e-mail a kliknout na odkaz, který vás přesměruje na web Wetransfer. Poté stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout" a obnovit vaše soubory.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Jak na úschovnu?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.
A další otázka, jak poslat odkaz na soubor?
Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Jak poslat ZIP soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.
A kolik mb se dá poslat přes email?
Limit velikosti příloh

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Následně, jak poslat video na email?

Tak velké video můžeš např. nahrát na YouTube (a označit jako soukromé, pokud nechceš, aby bylo veřejně dostupné) a potom poslat mailem jen odkaz na YouTube. Samozřejmě ale počítej s tím, že ta data stovky MB z toho telefonu se musí nějak přenést, takže se ti odečtou od tvého datového limitu.

By Alis Pennino

Similar articles

Jak poslat video přes Gmail? :: Jak poslat celou složku?
Užitečné odkazy