Domovská stránka > J > Jak Na Chytrou Domácnost?

Jak na chytrou domácnost?

Jak na chytrou domácnost?
  1. Při plánování chytré domácnosti byste měli vždy brát v potaz kompatibilitu produktů s Google Assistant, Amazon Alexa, či Apple HomeKit.
  2. Dále je potřeba si ujasnit, jak pracují různé komunikační protokoly.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z televize chytrou televizí?

To, co bylo řečeno o televizi, platí i pro televizi. Operační systém, který budou nabízet chytré televizory a také některé Smart TV boxy, se jmenuje Google TV. Uživatelský zážitek umocňuje snadno ovladatelná a přehledná krabička.

Můžete se také zeptat, jak funguje chytré osvětlení?

Chytré osvětlení IKEA využívá Zigbee Light Link, což je otevřený protokol bezdrátové komunikace. Světla spolu vytvářejí sítě typu "mesh", a mohou si tak předávat mezi sebou informace. Chytré osvětlení IKEA je kompatibilní s dalšími výrobky dle Zigbee Alliance. Více informací najdete na zigbee.org.
Navíc, Čím se vyznačuje chytrá domácnost?
Chytrá domácnost je koncept bydlení s využitím informačních technologií zejména pro nastavení a regulaci vytápění, větrání, osvětlení, motorových žaluzií a také zabezpečení domu.

Co je chytrý dům být a jak vám pomůže Loxone?

S Loxone se váš dům či byt stane inteligentní. Bude ovládat techniku tak, aby vám bylo dobře, byli jste v bezpečí a zároveň šetřili. K tomu budete mít v každé místnosti jednoduché ovládání jedním tlačítkem. Jako bonus získáte aplikaci, se kterou máte vše pod palcem kdekoli na světě.
Pokud jde o toto, co umí loxone?
Systém chytré domácnosti Loxone umí komfortně řídit osvětlení, stínění, topení/chlazení, větrání, alarm, přístup do domu, závlahu a pro ty co chtějí skutečně to nejlepší, tak i ozvučení v celém domě, saunu, bazén, nabíjení elektromobilů, řízení spotřeby z FVE a další funkce.

Pokud jde o toto, jak vybrat chytré osvětlení?

Smart osvětlení – osvědčené značky
  • Smart osvětlení Philips.
  • Smart osvětlení IMMAX.
  • Smart osvětlení yeelight.
  • Smart osvětlení Woox.
  • Smart osvětlení Sonoff.
  • Smart osvětlení Xiaomi.
Jak funguje TUYA?
Tuya je platforma, která posouvá smart home o další krok kupředu. Byla navržena, aby poskytla efektivní řízení jednotlivých chytrých zařízení, což v sobě zahrnuje i monitoring aktuální spotřeby, plnou automatizaci, zajištění bezpečného uložiště a mnoho dalšího. Tuya se zároveň stále vyvíjí a rozšiřuje své působení.

Jak Sparovat IKEA Zarovky?

Instalujte světelný zdroj a zapněte vypínač. Držte dálkové ovládání max. 5 cm od světelného zdroje a po dobu 10 vteřin tiskněte párovací tlačítko (najdete ho pod víčkem dálkového ovládání). Na dálkovém ovládání se rozsvítí červené světlo a po úspěšném spárování se světlo setmí a jednou zabliká.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje světlo na dálkové ovládání?
Chytrý vypínač se podobá běžnému vypínači, který obsahuje každá domácnost. Má tedy podobu běžného tlačítka a najdete jej upevněný ke stěně. Dálkově ovládaný spínač pak umožňuje ovládání různých připojených elektronických zařízení. Při jeho instalaci je však vhodné se obrátit na odborníka.

Jak funguje Hue Bridge?

Když si dokoupíte Hue Bridge, aktivujete tím integrovanou síť ZigBee. Tato síť představuje technicky vyspělejší způsob ovládání světel, díky kterému získáte přístup ke kompletní sadě funkcí osvětlení – můžete přidat až 50 žárovek, nastavovat rutiny a dělat řadu dalších věcí.

By Cuttie Heckert

Co je Loxone? :: Jak uchytit chladič?
Užitečné odkazy