Domovská stránka > J > Jak Přetáhnout Fotky Z Pc Do Iphonu Bez Itunes?

Jak přetáhnout fotky z PC do iPhonu bez iTunes?

fone – Transfer je nejlepším nástrojem pro přenos fotografií z iPhonu do počítače bez použití iTunes. Nejen, že přináší širokou škálu funkcí, ale je také velice snadný k používání a je vytvořen společností Wondershare.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak přenést soubory z PC do iPhonu bez iTunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.
Pokud jde o toto, jak přenést fotky na iphone?
Otevřete aplikaci Fotky na iPhonu a klepněte na Importovat. Vyberte fotky a videozáznamy, které chcete importovat, a potom vyberte cíl importu. Import všech položek: Klepněte na Importovat vše.

A další otázka, jak přenést data z pc do iphonu?

V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat.
Následně, jak přenést fotky z androidu na iphone?
Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a přejděte do složky DCIM > Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači. Odpojte zařízení s Androidem a místo něj připojte k počítači iPhone, iPad nebo iPod touch.

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Můžete se také zeptat, jak zálohovat fotky na iphone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.
A jak přenést fotky z počítače do mobilu?
Možnost 2: Přesun souborů pomocí kabelu USB
  1. Odemkněte telefon.
  2. Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB.
  3. Na telefonu klepněte na oznámení Nabíjení zařízení přes USB.
  4. V sekci Použití USB vyberte Přenos souborů.
  5. V počítači se otevře okno Přenos souborů.
  6. Až budete hotovi, telefon ve Windows odeberte.

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit obrázek do obrázků iphone?

Stačí použít tento postup:
  1. Otevřete si první snímek v modulu Editor.
  2. Kliknete na šipku u tlačítka Přidat vrstvu.
  3. Zvolíte možnost Vložit ze souboru.
  4. A vyberete snímek, který chcete do první fotky přidat.
Lidé se také ptají, jak stahovat soubory do iphone?
Pokud se na iPhonu či iPadu rozhodnete pro stažení nějakého souboru, tak zajisté víte, že se nejedná o nic složitého. Stačí klepnout na příslušný odkaz, který slouží pro stažení souboru, a poté už si jenom v rámci aplikace Soubory vybrat, zdali se má soubor uložit na iCloud, anebo do paměti iPhonu či iPadu.

Následně, jak propojit iphone s počítačem?

Připojte iPhone k PC s Windows. K připojení můžete použít USB nebo také Wi‑Fi propojení, pokud nastavíte synchronizaci přes Wi‑Fi. V aplikaci iTunes na PC s Windows klikněte na tlačítko iPhone poblíž levého horního rohu okna iTunes.

By Damali

Similar articles

  • Jak zobrazit telefon v iTunes?

    Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

  • Jak smazat fotky na iphone?

    Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Jak připojit iPhone k iTunes?
  • Jak zapnout iTunes?
  • Jak tisknout fotky 10x15?
  • Jak upravit DPI fotky?
Jak si stáhnout hudbu do iPhone? :: Co je eSuba?
Užitečné odkazy