Domovská stránka > C > Co Je Esuba?

Co je eSuba?

eSuba je historicky nejúspěšnějším profesionálním herním týmem v České republice a na Slovensku. Od svého založení v roce 2004 dokázala skupina nejtalentovanějších hráčů lokální scény získat již více než 1 500 medailových umístění na turnajích po celém světě, včetně několika titulů mistrů světa.

Přečtěte si více

Navíc, jak se zlepsit ve fifa 22?

Jak se zlepšit ve FIFA 22 pomocí taktik přes směrový ovladač
  1. zamezit obráncům ve vysokém presinku a opuštění prostoru, čehož by mohl protivník využít.
  2. zabránit doběhnutí celého odpočtu, abyste nemuseli čekat určenou dobu k opětovnému použití týmového presinku.
Jak strilet FIFA 22?
Pokud budete hodně trénovat a zvládnete nový systém střelby, budete odměněni přesnějšími a lepšími střelami! Jak bylo popsáno, časované zakončení ve hře FIFA 22 se doporučuje zejména pro střely z dálky. Při střelbě z dálky nebo když jste volní před brankou, je lepší střílet normálně.

Jak udělat klíčky ve FIFA?

Hlavním tématem je pro hráče FIFA bezpochyby tzv. Skilled Bridge. Fotbalisté využijí k nové kličce patičku, speciální bridge se vyvolá podržením L2/LT a dvojnásobným zmáčknutím R1/RB.
A jak se zbavit vac ban?
Ne. Ban ochrany VAC není možné odstranit, a to nezávisle na tom, kdo účet používal v době, kdy došlo k jeho uvalení – správa a zabezpečení účtu služby Steam jsou Vaše povinnosti.

Následně, jak funguje vac ban?

- Jedná se o ban který získáte za zabíjení spoluhráčů, odpojení ze hry nebo přílišné vyhazování spoluhráčů ze hry.
Někdo se také může ptát, jak funguje anticheat?
Stačí si pouze stáhnout anticheat na výše uvedeném odkaze přes službu Steam, poté již pouze anticheat zapnout a vyčkat na hlášku "Please start the game." V tuto chvíli je anticheat plně připraven a můžete spustit hru a následně se napojit na server.

Jak získat Prime v CS:GO?

Primární status lze získat pouze zakoupením položky „CS:GO – povýšení na primární status", a to buď přímo ve hře, nebo v obchodu služby Steam.
Někdo se také může ptát, jak hrát cs:go zdarma?
Abyste mohli hrát s ostatními v týmu, je také dobré znát základní role v CS:GO. Jedná se o taktickou akční hru, kde to bez jasně daných rolí a pozic daleko nedotáhnete. Tvrdou dřinou už se po novém updatu nemůžete vypracovat na Prime status z free verze. Jedinou volbou je placený Prime účet.

Navíc, kolik lidí hraje hru cs:go?

CS:GO překonal čtyři roky starý rekord Dota 2. Pomalu začínáme ztrácet přehled, kolik rekordů zlomil Counter-Strike: Global Offensive od začátku tohoto roku... Hráčská základna CS:GO se neustále zvyšuje.

By Fogg

Jak přetáhnout fotky z PC do iPhonu bez iTunes? :: Jak odblokovat Redmi 8?
Užitečné odkazy