Domovská stránka > J > Jak Si Odblokovat Sim Kartu?

Jak si odblokovat SIM kartu?

Jedná se o 8 místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty. Pokud 3x za sebou zadáte PIN kód špatně, SIM karta se zablokuje a je nutné zadat PUK kód. Po zadání PUK kódu vás telefon vyzve, abyste si zvolili nový PIN. Pokud zadáte PUK kód 10x chybně, SIM karta se zablokuje trvale a je nutné vystavit novou SIM kartu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Co dělat když se mi zablokuje SIM karta?

K blokaci SIM karty dochází, pokud 10x zadáte chybně PUK kód. V takovém případě je SIM znehodnocena a bude zapotřebí ji vyměnit. O výměnu SIM karty požádáte ve své Samoobsluze.
A další otázka, jak odblokovat sim kartu sazka?
PUK kód naleznete po seškrábání bezpečnostní vrstvy na umělohmotné kartičce, který byl součástí balení vaší SIM karty nebo na stejném místě v Samoobsluze jako PIN kód. Pokud ani PUK nezafunguje, obraťte se na naše Zákaznické centrum 799 505 505 (Po-Pá 8-17).

Lidé se také ptají, jak aktivovat sim kartu etisalat?

v nabídce je také turistická SIM karta Hi Traveler!, která má platnost 90 dní
...
Nabízené balíčky – Turistická SIM Hi traveler!
BalíčekCena
1500 minut a 100 SMS v Egyptě, 25 minut do zahraničí, 10 GB dat350 EGP
3500 minut a 2000 SMS v Egyptě, 50 minut do zahraničí, 20 GB dat525 EGP
Jak poznat vadnou SIM kartu?
Pokud se telefon nehlásí k síti, neukazuje sloupec síly signálu nebo název sítě a nefunguje ani v jiném telefonu, jde pravděpodobně o vadnou SIM kartu.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Jak aktivovat SIM kartu o2 Family?

Co dělat, abyste mohli dál používat rychlá mobilní data

Stačí jako běžný hovor vytočit kód *444*#. Vzápětí vám přijde zpráva, ze které se dozvíte, jestli váš telefon a SIM karta podporují 4G. Pokud váš telefon 4G neumí, vyberte si nový z naší nabídky.
A jak nastavit apn mobil cz?
Přístupový bod (APN): internet.t-mobile.cz, uživatelské jméno: gprs a heslo: gprs. Podrobnosti k nastavení telefonu najdete v uživatelské příručce vašeho telefonu, případně si můžete zažádat o zaslání nastavovací SMS telefonátem na linku 3333.

Jak aktivovat SIM kartu v Iphone?

Upozornění: Do telefonu musíte nejprve vložit SIM kartu a musíte jej zapnout.
...
1. Zadejte PIN kód:
  1. Přejeďte prstem po displeji směrem doprava.
  2. Stiskněte Odemknout.
  3. Zadejte PIN kód a stiskněte OK.
  4. Pokud je SIM karta odmítnuta:
  5. Kontaktujte příslušného prodejce nebo operátora.
Jak aktivovat SIM kartu v zahranici?
Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.

A jak změnit pin sim karty t-mobile?

Nastavení >> Zabezpečení >> Další možnosti zabezpečení >> Konfigurace zámku karty SIM >> Změna kódu PIN karty SIM (dvakrát zadejte starý PIN a potom nový).

By Tull Shanklin

Similar articles

Proč mi nefunguje klávesnice na notebooků? :: Jak aktivovat novou SIM kartu T Mobile?
Užitečné odkazy