Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Novou Sim Kartu T Mobile?

Jak aktivovat novou SIM kartu T Mobile?

Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

A další otázka, jak aktivovat číslo?

Ze své stávající SIM karty pošlete SMS na číslo 77777 s 19místným výrobním číslem nové SIM. Výrobní číslo najdete vyražené přímo na plastovém nosiči nové SIM karty, do textu zprávy nic jiného nepište. Odeslání SMS je zdarma.
Jak aktivovat deaktivovanou SIM kartu?
Zrušte blokaci. K odblokování SIM karty dojde do 60 minut, pak stačí vypnout a zapnout telefon.

A jak dlouho trva aktivace sim karty?

Dokončuje se aktivace

Aktivovat ji trvá většinou do 30 minut od přijetí požadavku. Zkuste novou SIM kartu za pár minut vložit do telefonu. V případě že se SIM nepřipojí k síti, zkuste telefon restartovat.
Jak aktivovat kartu mobil CZ?
Aktivace vaší SIM karty proběhne automaticky s prvním úspěšně uskutečněným hovorem na libovolné placené telefonní číslo (nestačí pouze „prozvonit"). Dokud z karty alespoň jednou nezavoláte, nemůžete posílat ani textové zprávy, ani využívat další služby.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Pokud jde o toto, jak aktualizovat sim kartu t mobile?

Výměna SIM karty
  1. Cena za výměnu SIM karty je 99 Kč.
  2. Výměny týkající se eSIM jsou bezplatné.
  3. Pokud vaše SIM karta nepodporuje LTE a nelze ji pro registraci do LTE sítě aktualizovat (to zjistíte jednoduše odesláním SMS s textem LTE na číslo 4603), vyměníme vám ji zdarma.
Když to vezmeme v úvahu, jak postupovat při výměně sim karty?
Zvolte možnost Nová SIM karta, vyberte požadovaný typ SIM karty a zadejte adresu pro doručení. Novou SIM kartu vám doručíme běžnou poštou až do vaší schránky, proto si ověřte, že máte dobře označenou schránku. Obvykle dorazí během 2 až 3 pracovních dnů.

Jak aktivovat SIM kartu ČEZ?

Pokud máte problémy, zašlete SMS zprávu ve tvaru „INTERNETmezeraCEZ" na číslo 999 555. Obdržíte aktivační SMS, vyberte „Uložit". Pokud bude třeba, zadejte kód „1234".
Jak znovu aktivovat SIM kartu O2?
Telefonicky – na lince Péče o zákazníky

Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři vám SIM kartu odblokují.

Jak vylomit SIM kartu?

SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

By Lavelle Aaland

Similar articles

Jak si odblokovat SIM kartu? :: Jak vyměnit SD kartu?
Užitečné odkazy