Domovská stránka > J > Jak Nastavit Home Button Iphone?

Jak nastavit Home Button iPhone?

Berte v potaz, že v iOS 13 se možnost AssistiveTouch nachází v Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk. Zde už je poté postup stejný, jako je uvedeno výše, tedy rozkliknete možnost AssistiveTouch a funkci pomocí přepínače aktivujete.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak zprovoznit Home Button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.
Jak nastavit tlacitko na iPhone?
Na iPhonu můžete změnit nastavení zpřístupnění pro postranní tlačítko (na iPhonech s Face ID) nebo tlačítko plochy (na ostatních modelech iPhonu). Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění a pak klepněte na volbu Postranní tlačítko (na iPhonech s Face ID) nebo Tlačítko plochy (na ostatních modelech iPhonu).

Pokud jde o toto, jak zapnout assistive touch na apple watch?

Zapnutí funkce AssistiveTouch na Apple Watch
  1. Otevřete na Apple Watch aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zpřístupnění a potom na AssistiveTouch.
  3. Klepnutím na AssistiveTouch funkci zapněte a akci potvrďte klepnutím na OK. Nebo můžete klepnutím na Vyzkoušet zobrazit vizuální představení funkce.
Jak vypnout plovoucí tlačítko?
Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a vyberte AssistiveTouch. Vyberte Upravit nejvyšší úroveň nabídky a klepnutím na ikonu přiřaďte jinou funkci na její pozici. Pomocí tlačítek + a - změňte počet tlačítek zobrazených v nabídce.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Následně, jak nastavit trojklik na iphonu?

Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi.
Co delat kdyz mi nejde Touch ID?
Co když Apple Touch ID stále nefunguje?
  1. První je kompletní resetování zařízení do výrobních nastavení. V takovém případě však přijdete o všechna uložená data, je tak třeba předem provést zálohu.
  2. Druhou je návštěva kvalitního servisu. Je možné, že modul senzoru je poškozen a bude nutná jeho oprava či výměna.

Někdo se také může ptát, co delat kdyz vám nejde touch id?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst.
Co dělat když nefunguje Home Button?
Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Když to vezmeme v úvahu, jak zprovoznit touch id?

Postupujte tedy následovně:
  1. Prvně je nutné, abyste váš iPhone s nefunkčním Touch ID klasickým způsobem vypnuli, a poté opět zapnuli.
  2. Ihned po zapnutí se na ploše automaticky, bez vašeho zásahu, objeví obrazovka pro zadání kódového zámku.
  3. Po zobrazení této obrazovky je ihned nutné, abyste správně zadali váš kódový zámek.

By Shel Pardy

Similar articles

Jak aktivovat Touch ID? :: Jak zapnout Apple Pay?
Užitečné odkazy