Domovská stránka > J > Jak Zapnout Apple Pay?

Jak zapnout Apple Pay?

Přejděte do Nastavení > Wallet a Apple Pay. Klepněte na Přidat kreditní či debetní kartu. Podle zobrazeného postupu přidejte novou kartu. Pokud se vám zobrazí výzva k přidání karty, kterou používáte s iTunes, karet z jiných zařízení nebo nedávno odstraněných karet, zvolte je a zadejte bezpečnostní kódy karet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak nastavit Apple Pay na iPhone?

Přidání karty do Apple Pay na iPhonu
  1. V aplikaci Peněženka klepněte na tlačítko Přidat .
  2. Klepněte na Debetní či kreditní karta.
  3. Klepněte na Pokračovat.
  4. Podle postupu na obrazovce přidejte novou kartu.
  5. Ověřte své údaje u banky nebo vydavatele karty.
Lidé se také ptají, jak se pouziva apple pay?
Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu.

Co delat kdyz nejde nastavit Apple Pay?

Pro Android i iOS

Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu. V případě, že Google Pay nebo Apple Pay i nadále nepoběží, obraťte se prosím přímo na jejich podporu.
A další otázka, jak platit iphone se?
Jak pomocí Apple Pay platit na internetu a v aplikacích
  1. Klepněte na tlačítko Apple Pay nebo zvolte Apple Pay jako způsob platby.
  2. Pokud chcete zaplatit jinou kartou, klepněte vedle výchozí karty na ikonu Více nebo na tlačítko Rozbalit nabídku .
  3. Jestli to bude potřeba, zadejte fakturační údaje, adresu a kontaktní údaje.

Související článek

Jak zapnout počítač Když to nejde?

Ujistěte se, že je počítač zapnutý. Pokud počítač nesvítí, zapojte na chvíli do zásuvek, které jej napájejí, lampičku. Kolébkový vypínač se nachází v blízkosti napájecího kabelu na zadní straně počítače.

Proč mi nejde přidat karta do Apple Pay?

Obraťte se na vydavatele karty a zjistěte, zda podporuje Apple Pay. Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, watchOS nebo macOS. Ověřte, zda se nacházíte v podporované zemi nebo oblasti. Zkontrolujte, zda je zařízení kompatibilní s Apple Pay.
Jak platit iPhone 13?
Dvakrát stiskněte postranní tlačítko. Když se zobrazí výchozí karta, proveďte ověření pomocí Face ID (pohledem na iPhone) nebo zadejte přístupový kód. Podržte horní část iPhonu několik centimetrů od bezkontaktní čtečky, dokud se na displeji nezobrazí nápis Hotovo a značka zaškrtnutí.

Následně, kolik stojí apple pay?

Placení pomocí Apple Pay je zcela zdarma. Pinem k platební kartě není nutné potvrzovat ani platby nad 500 Kč. Při platbě se údaje o vaší kartě nedozví ani Apple, ani obchodník = maximální bezpečnost. Platební kartu si můžete vložit až do 10 zařízení současně.
Jak zapnout NFC na iPhone?
NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.

Můžete se také zeptat, jak vyvolat wallet?

Stačí pouze najet na aplikaci zvanou Wallet a do ní přidat požadovanou kartu. Tu lze buďto naskenovat, nebo přidat ručně. Tuto kartu lze poté přiřadit přes doprovodnou aplikaci také k chytrým hodinkám Apple Watch. Kartu je nutné přidat přes doprovodnou aplikaci Wallet.

By Varrian

Similar articles

Jak nastavit Home Button iPhone? :: Jak aktivovat Windows zdarma?
Užitečné odkazy