Domovská stránka > C > Co Znamená Skóre Na Snapchatu?

Co znamená skóre na Snapchatu?

Dobrý den, číslo vedle vašeho jména uvádí, kolik snapů jste poslala a obdržela dohromady. Číslo u každého z kontaktů pak uvádí počet dnů bez přerušení, ve kterých jste danému kontaktu poslala Snap.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A kde jsou trofeje na snapchatu?

Trophy Case (přehled trofejí) najdete, když půjdete na svůj profil a klepnete na šipku nahoru. Zobrazí se vám přehled několika trofejí, které můžete získat. Jenže tady je první háček – trofeje se opakují. Každou trofej reprezentovanou smajlíkemj získáte za nějaký splněný úkol.
Navíc, co to znamená s na snapu?
Když ti tedy někdo pošle na Snapchatu písmeno S, znamená to, že chce, aby sis s ním nepřestal chatovat. Stejný význam má taky slovo „streak", zkratka „strx" nebo obrázek s nakresleným S. Obecně se považuje za vhodné na takovou zprávu odpovědět ještě ten samý den, kdy ji dostaneš - i kdybys měl zase poslat jenom S.

Následně, jak funguje snap?

Aplikaci využívá na 293 milionů aktivních uživatelů. (červenec 2021). Snapchat je postavena na principu, že člověk vyfotí, nebo natočí nějakou situaci svým mobilním telefonem a pošle ji přátelům. Fotografie po uběhnutí 1–10 sekund (záleží na nastavení odesílatele) zmizí.
Někdo se také může ptát, jak změnit datum narození na snapchatu?
Otevřete aplikaci Snapchat a klikněte na svůj avatar vlevo nahoře (profilovou fotografii). Zobrazí se Váš Snapkód a pod ním Vaše jméno - na to klikněte a můžete jej upravit.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak získat Plaminky na Snapchatu?

Jinak zopakování pravidel - ikonka plamene se objeví u toho Snapchat kamaráda, se kterým si vzájemně odešlete snapy každých 24 hodin po dobu minimálně 3 dnů. S každým dalším dnem se pak u plamene objeví i číslo, které udává délku streaku ve dnech.
A co je to s?
s je značka základní jednotky času v soustavě SI – sekundy. S je značka odvozené jednotky elektrické vodivosti v soustavě SI – siemens. S je značka jednotky sedimentace – svedberg (podíl rychlosti sedimentace a úhlového zrychlení).

Co je to fialovy Snap?

Plná modrá šipka znamená, že jste odeslala základní Chat zprávu. Červená označuje zprávu s audiem a fialová bez audia. Šedá šipka označuje zprávu, kterou jste poslala někomu, kdo si Vás odebral ze seznamu. Dobrý den.
Co je to zkratka PGN?
PGN (Portable Game Notation) je formát souboru, ve kterém jsou zaznamenávány šachové partie. Drtivá většina šachových programů pracuje s tímto formátem a je považován za standard. Soubory v tomto formátu jsou obvykle ukládány s příponou pgn.

Lidé se také ptají, co posílat na snapchat?

Díky Snapchatu můžete sdílet fotografie a videa s přáteli, které jste si sami přidali do svého seznamu. Buď příspěvek vložíte na My Story, kde ho uvidí všichni z vašeho seznamu, nebo ho pošlete přímo konkrétnímu kamarádovi. Nikdo jiný obsah neuvidí.

By Quintus

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak si udělat dva účty na Snapchatu? :: Co proti pocení pod prsy?
Užitečné odkazy