Domovská stránka > C > Co Je To Swagger?

Co je to Swagger?

Swagger je soubor pravidel (jinými slovy specifikace) definující způsob, jak popisovat a dokumentovat REST API. Swagger se stal základem pro uznávaný standard, jak dokumentovat API - OpenAPI Specification. API dokumentace je jednou z velmi důležitých součástí při vývoji aplikací.

Přečtěte si více

Co je API u oleje?

(API - American Petroleum Institut) popisuje úroveň užitných vlastností (výkonnost) motorových olejů symbolem složeným z písmen. Vlastní úroveň užitných vlastností určuje dodatkové písmeno na druhém místě (v abecedním pořadí tj. A, B, C...) viz tabulky.
Následně, co je svek?
Slangový výraz SWAG nemá jednoznačný význam, ten se mění v čase stejně pružně jako názory jeho uživatelů. Snad ale pro tuto chvíli můžeme říct, že SWAG znamená osobitý životní styl, charakteristický a jedinečný způsob oblékání, celkové vizáže nebo chůze.

Co znamená ACEA A5 B5?

A5, B5 - vysoce výkonné motorové oleje s nízkou viskozitou a třením a velmi dobrou vysokoteplotní střihovou stabilitou. Pro použití v motorech osobních vozidel také s prodlouženým intervalem výměny.
Navíc, co znamená c3 u oleje?
Označení ACEA určuje výkonnost (odolnost oleje proti opotřebení) a další nároky na složení oleje. Konkrétně kategorie C3 označuje maziva s nízkým obsahem sulfátového popela vhodné pro diesely s filtry pevných částic. A tyto oleje ACEA C3 se v jiných kategoriích SAE než 5W-30 a 5W-40 ani nevyskytují.

Někdo se také může ptát, co znamená 5w?

Ty udávají viskozitu oleje. Například označení 5W-30 lze dešifrovat takto: první číslo znamená viskozitu za studena, druhé za horka. Písmeno W označuje zimu (winter) a souvisí s tím, jak chladno bývá v místě, kde žijete. Obecně platí, že čím nižší číslo, tím řidší olej při teplotách pod bodem mrazu bude.
Když to vezmeme v úvahu, co je to číslo 69?
Číslem 69 se označuje sexuální poloha, při které dochází k paralelnímu vzájemnému orálnímu uspokojení.

Co znamená Vystajlovaný?

Dobrý den, nejspíš máte na mysli pojem, který je v dnešní době, dá se říci, moderní, v oblibě, prostě "kůl" (cool ( expresivní výraz) - moderní, současný, být cool - být in, být moderní a současný, držet krok s dobou).
Můžete se také zeptat, co je to sheesh?
Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou.

Navíc, co znamená 5w 30?

První číslo (5w, 10w) zjednodušeně určuje tekutost/čerpatelnost oleje při nízkých teplotách (–35 °C) – čím vyšší číslo, tím je olej při nízkých teplotách hustější. Druhá hodnota (w30, w40) určuje viskozitu při provozní teplotě (100 °C) – pokud je toto číslo vyšší, olej za provozních teplot tak dramaticky neřídne.

By Ramsden

Jak stahovat z FTP? :: Jaká je členitost Afriky?
Užitečné odkazy