Domovská stránka > J > Jak Funguje Captcha?

Jak funguje captcha?

Sbohem opisování špatně čitelných slov nebo čísel z neostrých obrázků. Google představil novou verzi své ochrany proti spambotům reCAPTCHA. Místo luštění a opisování textu do příslušného políčka v ní uživateli stačí kliknout na prostý checkbox u textu „I'm not a robot“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Jak na reCAPTCHA?

Jak založit Google reCAPTCHA
  1. Jak založit Google reCAPTCHA. přejděte na web https://www.google.com/recaptcha. zvolte tlačítko Admin console. přihlašte se pod svým Google účtem. tlačítkem "+" vytvořte nový záznam. zvolte reCAPTCHA v2 / I'm not a robot Checkbox.
  2. Vytvoření reCAPTCHA.
  3. Vygenerované klíče pro propojení s webem.
Jak potvrdit že nejsem robot?
captcha. Jednoduše kliknete na prázdný čtvereček, kde se vzápětí objeví zelená fajfka s nápisem nejsem robot. Díky tomu systém pozná, že se jedná o skutečného člověka. Pak kliknete na tlačítko Odeslat.

By Botsford Olarte

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Co je to DVD? :: Jak daleko má dosah Bluetooth?
Užitečné odkazy