Domovská stránka > C > Co Znamená 😎 Na Snapchatu?

Co znamená 😎 na Snapchatu?

# 1 Nejlepší přátelé Emoji

Pokud to uvidíte vedle jména vašeho přítele, znamená to, že jste si navzájem nejlepšími přáteli na Snapchatu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Co znamená mrkající smajlík?

Mezi nejoblíbenější emotikony zařadili usmívající se smajlík, který navozuje pozitivní naladění. Mrkající smajlík, který podporuje souhlas výpovědi a líbající smajlík, který vyjadřuje kladný vztah k příjemci. Takový obyčejný smajlík, ale může i mnohé vypovědět o odesílateli.
Co znamená srdce prostřelené šípem?
Prostřelené šípem. Šíp je symbolem směrovaného proudu energie a pronikání. Ve spojení se srdcem představuje trýzeň lásky.

Můžete se také zeptat, co je to paroháč?

Slovo paroháč má pak jeden plně spisovný a jeden hovorový význam. Spisovně je paroháč "samec parohaté zvěře zpravidla s parohy bohatě rozvětvenými", nám však jde o paroháče nespisovného, o expresívní pojmenování klamaného manžela.
Pokud jde o toto, co znamená toto 👉 👈?
👉Význam a Popis

👉 👈 Když to dáte dohromady, může to znamenat akce, kdy se budete obviňovat. Zpravidla se používá jako vodítko, k upoutání pozornosti lidí nebo jen doprava. Související emodži: 👆 👇 👈 .

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

A další otázka, co znamená ❤ 🔥?

❤️‍🔥 Hořící srdce.
Čím se dá nahradit který?
Výraz který

"který" se slovem "jaký". "Který" vyjadřuje otázku výběru jednotlivce n. věci ze skupiny, např.: "Který z nich to je?" "Jaký" - tím se ptáme na vlastnost osoby n.

Co je to Pintrada?

Jde o vulgární označení dámského přirození: motorkari.cz/...
Co to je Implicitni?
Implicitní - nevyjádřený přímo, explicitně. Slovo implicitní vyjadřuje určitý obsah, který ovšem není na první pohled zjevný. Například u implicitní paměti hovoříme o takové, která je nám skryta, přitom funguje.

Co je to Chillovat?

Chillovat – sloveso spojené z anglického chill (přeneseně klid, relax) a přípony -ovat. Význam je tedy relaxovat, užívat si pohody.

By Gearard

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak dát do PDF? :: Co jaký smajlík znamená?
Užitečné odkazy