Domovská stránka > C > Co Jaký Smajlík Znamená?

Co jaký smajlík znamená?

Co je emotikona – smajlík – emoji? Je to malý obrázek, který je součástí textu. Tvarem a seskupením znaků připomíná výraz tváře. Autor zprávy tak dává najevo svou náladu, postoj, nebo přidává dramatičnosti psaného textu.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Co znamená tento smajlík 💕?

💕Význam a Popis

Význam symbolu emodži 💕 je dvě srdce, souvisí s láska, srdce, lze jej nalézt v kategorii emoji: "😂 Smajlíci a emoce" - "💋 emoce".
Lidé se také ptají, co znamená smajlík 😊?
😊Význam a Popis

Je to podobné jako u klasického smajlíka s červenou tváří, ale má zakřivené oči. Čistěji to naznačuje, že jste opravdu šťastní nebo pozitivní, ale také trochu romantičtí.

Co znamená smajlík se srdíčkem?

Význam a Popis

Význam symbolu emodžije usmívající se obličej se třemi srdíčky, souvisí s láska, usmívající se obličej se třemi srdíčky, zamilovanost, zbožňování, lze jej nalézt v kategorii emoji: "😂 Smajlíci a emoce" - "😍 náklonnost k obličeji".
Navíc, co to znamená 🤙?
Od 60. let 20. století se používá obecně mezi surfery a downhill skateboardisty jako pozdrav nebo jako znamení toho, že je všechno v pořádku.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Co znamená tento smajlík 🔥?

🔥Význam a Popis

Význam symbolu emodži 🔥 je oheň, souvisí s hranice, nástroj, plamen, plameny, plamínek, lze jej nalézt v kategorii emoji: "🚌 Cestování a místa" - "☂️ nebe a počasí".
A další otázka, co je to 🍑?
Některé emojis mají totiž sexuální význam, např. lilek 🍆, muchomůrka 🍄, broskev 🍑 nebo kapičky 💦 byste v komunikaci s žáky a studenty raději neměli vůbec používat.

Navíc, co znamená 😁?

Hannah Miller, která výzkumný tým vedla, udává, že i zcela běžná ikona 😁, kterou konsorcium Unicode starající se o standardy digitálního kódování znaků všech světových abeced definuje jako „rozšklebený obličej s culícíma se očima", má více než jedenáct různých podob.
Co to znamená :)?
:-) :) :D :o) :] :3 :c) :> =] 8) =) :} :^) :っ) – ano, tohle všechno může být úsměv nebo šťastný obličej. Ten první má nos, ten třetí se směje velmi velmi nahlas s otevřenou pusou. A ty další moc nedávám ani já. Mimochodem, můj oblíbený je prostě ten :)

Navíc, co je 🍆?

Symbol naznačuje, že je něco v pohodě, vzrušující, skvělé, nebo jak se také říká „v ohni". Výraz může vypovídat také o tom, že je někdo sexy.

By Fornof

Similar articles

Co znamená 😎 na Snapchatu? :: Jak nahradit slovo i když?
Užitečné odkazy