Domovská stránka > K > Kdo Může Přistavit Vozidlo K Technické Prohlídce?

Kdo může přistavit vozidlo k technické prohlídce?

Na technickou může vozidlo přistavit i jiná osoba, než je vlastník vozidla. S sebou si připravte: velký technický průkaz k vozidlu, malý technický průkaz k vozidlu (osvědčení o registraci vozidla).

Přečtěte si více

Související článek

Co se může a nemůže v těhotenství?

V těhotenství byste měla vždy jíst vejce natvrdo.

Někdo se také může ptát, kdo to je chodec?

Dle zákona o provozu na pozemních komunikacích je chodec osoba, která tlačí dětský kočárek, jede na kolečkových bruslích, skateboardu, běžkách, koloběžce (která nemá povinnou výbavu jízdního kola) , nebo osoba používající obdobné sportovní vybavení.
A další otázka, kdo je to cyklista?
Cyklista musí umět správně jezdit na kole - udržet rovnováhu, zvládat jízdu i v obtížných podmínkách, ovládat pravidla silničního provozu, tzn., že musí znát základní povinnosti řidiče, dopravní značení a dodržovat ohleduplné a ukázněné chování k ostatním účastníkům silničního provozu.

Můžete se také zeptat, kdo je účastník provozu na pozemních komunikacích?

Účastník provozu na pozemních komunikacích je každý, kdo se přímým způsobem účastní provozu na pozemních komunikacích.
Kdo je zodpovědný za technický stav vozidla?
Za vozidlo odpovídá provozovatel, byť ho řídí kdokoli, potvrdil Ústavní soud.

Související článek

Na kolika zařízeních může být Netflix?

V závislosti na tarifu můžete streamovat na 1, 2 nebo 4 zařízeních současně. Tato možnost je dostupná pouze pro členy jedné domácnosti. Jedno přihlášení lze sdílet i mimo rodinu.

Pokud jde o toto, co je provozovatel vozidla?

Provozovatelem silničního vozidla registrovaného v registru silničních vozidel České republiky se rozumí fyzická osoba s místem trvalého pobytu nebo s místem povoleného pobytu v České republice nebo právnická osoba se sídlem v České republice, která vlastním jménem provozuje silniční vozidlo a je současně vlastníkem
A kdo platí povinné ručení vlastník nebo provozovatel?
řidič) vozidla nesmí vozidlo provozovat na pozemní komunikaci, není-li povinné ručení sjednáno. Povinnosti sjednat povinné ručení se vlastník (spolu s provozovatelem) nezprostí a společně odpovídají za příspěvek do garančního fondu České kanceláře pojistitelů.

Co je to vozidlo?

Slovem vozidlo označujeme podskupinu dopravních strojů respektive dopravních prostředků, která se pohybují po pevném povrchu nějakého tělesa jízdou, tedy odvalováním kol nebo pohyblivých pásů (ty jsou ovšem také připevněny na kola vozidla).
Pokud jde o toto, co to je jednostopé vozidlo?
Jedná se o vozidlo, které je obvykle vybaveno dvěma koly umístěnými za sebou. Tato 2 kola tvoří jednu stopu.

Co je to zvláštní vozidlo?

(2) Zvláštní vozidlo je vozidlo vyrobené k jiným účelům než k provozu na pozemních komunikacích, které může být při splnění podmínek stanovených tímto zákonem k provozu na pozemních komunikacích schváleno. (3) Přípojné vozidlo je silniční nemotorové vozidlo určené k tažení jiným vozidlem, s nímž je spojeno do soupravy.

By Venator

Similar articles

Co se spouští při startu Windows? :: Co znamená stát?
Užitečné odkazy