Domovská stránka > C > Co Je Aplikační Rozhraní?

Co je aplikační rozhraní?

Co je to API rozhraní? Soubor postupů, funkcí, knihoven, protokolů a tříd, které umožňují dvěma aplikacím vyměňovat si mezi sebou data, a tedy komunikovat jednosměrně či obousměrně.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to aplikační software?

Aplikační software je rozšiřující software, který pracuje nad operačním systémem a vykonává specifické funkce podle potřeb uživatele.

Jak pracovat s Postman?

Instalace aplikace Postman

Po spuštění vás požádá o přihlášení či vytvoření uživatelského účtu; to lze však přeskočit díky nenápadnému odkazu úplně na spodu okna. Přihlášení na Postman účet přináší výhodu synchronizace projektů mezi jednotlivými instancemi. Na svou práci můžete jednoduše navázat i doma.
Jak vytvořit API?
Získání klíče API:

Klikněte na rozbalovací nabídky projektů a vyberte nebo vytvořte projekt, pro který chcete přidat klíč API. Klikněte na tlačítko nabídky a vyberte možnost APIs & Services > Credentials. Na stránce Credentials klikněte na položku Create credentials > API key.

Co je API uživatel?

Jde o speciální typ uživatele, který slouží pro přístup k programátorskému rozhraní REST API. Tento typ uživatele se nepřihlásí k desktopové aplikaci či k webovému rozhraní, má přístup jen přes API.
Co je to Swagger?
Swagger je soubor pravidel (jinými slovy specifikace) definující způsob, jak popisovat a dokumentovat REST API. Swagger se stal základem pro uznávaný standard, jak dokumentovat API - OpenAPI Specification. API dokumentace je jednou z velmi důležitých součástí při vývoji aplikací.

Související článek

Jaké jsou uživatelské rozhraní pro práci s počítačem?

Existují i další technologie, například Javascript a Adobe Flex. NET, Java a další.

Někdo se také může ptát, co je svek?

Slangový výraz SWAG nemá jednoznačný význam, ten se mění v čase stejně pružně jako názory jeho uživatelů. Snad ale pro tuto chvíli můžeme říct, že SWAG znamená osobitý životní styl, charakteristický a jedinečný způsob oblékání, celkové vizáže nebo chůze.
Co znamená Vystajlovaný?
Dobrý den, nejspíš máte na mysli pojem, který je v dnešní době, dá se říci, moderní, v oblibě, prostě "kůl" (cool ( expresivní výraz) - moderní, současný, být cool - být in, být moderní a současný, držet krok s dobou).

Někdo se také může ptát, co to znamená slovo simp?

Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple" – jednoduchý, hloupý.
Když to vezmeme v úvahu, co je to drip?
Všechna tato slova ale znamenají jedno: stylovost. Lépe to ovšem vyjádřil Hugo Toxxx, otec labelu Hypno808, který popsal drip jako „šťavnatý, lyrický přirovnání, kdy narážíš na to, že je něco tak fresh, že to z tebe odkapává". Pro Hellwanu je drip způsob vyjádření toho, co poslouchá, co ji baví a jaký je.

Pokud jde o toto, co je dekorování?

Dekorovat pak znamená také ozdobit nebo vyzdobit. S dekorováním se potkáváme na každém kroku, a na mysli nemáme jen například dekorace do bytu. Dekorován je v podstatě každý předmět, který nás obklopuje – nábytek, elektronika, atd. Díky dekorování jsou pro nás předměty více atraktivní a lépe se prodávají.

By Odab

Similar articles

Jak napsat Unicode znak? :: Co je to Web Service?
Užitečné odkazy