Domovská stránka > C > Co Je To Zkratka Lmao?

Co je to zkratka Lmao?

2. LMAO/LMFAO. Laughing My Ass Off/Laughing My Fucking Ass Off. Oboje v překladu znamená "podělám se smíchy".

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená zkratka CTRL F?

V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

Když to vezmeme v úvahu, co je to xdd?

Informace o zkratce 'XD'

Smějící se smajlík. Použitý jako reakce na něco vtipného.
Jak se tvori stolice?
Lidský výkal (stolice, lat. faeces; exkrement, lejno, vulg. hovno) jsou nestravitelné zbytky potravy, odloupané střevní buňky, množství střevních bakterií a ze 70 % voda. Stolice se tvoří i při hladovění.

Co je vyšetření psa?

Jde o vyšetření, které má pomoci v bližší diagnostice prostaty, zejména při odlišení původu zbytnění prostaty (nádorové, jiné). Na vyšetření PSA (prostatický specifický antigen) vám bude odebrána krev ze žíly.
Pokud jde o toto, co je to pes covid?
PES: Protiepidemický systém ČR – denní vývoj indexu rizika v čase. Tato sekce portálu zveřejňuje denní hodnoty indexu rizika, které jsou průběžným indikátorem vývoje epidemie COVID-19.

Související článek

Co znamená zkratka cis?

Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

Co by měl pes jíst?

Hlavní složkou potravy by mělo být kvalitní maso. To by nemělo být očkováno růstovými hormony, antibiotiky a především by mělo pocházet z kvalitních chovů, a ne odpadních kafilerií a být „vedlejším produktem živočišné výroby"! Další důležitou složkou potravy psa jsou přírodní živočišné tuky.
Co je to Chálka?
Matyho, tedy patřící Matymu, je jasné. Chálka v brněnském hantecu znamená jídlo. Slovo pochází původně z polského chalka, což je zase z hebrejského slova challah – označení pro speciální chléb pečený na slavnosti.

Co to je lol?

LOL může být: akronym fráze laughing out loud (směji se nahlas), lots of laugh (spousta smíchu) nebo lots of love (hodně lásky) LOL (Laughing Out Loud) – francouzský film z roku 2008.
Kdo spravuje Wikipedii?
ledna 2001. Wales byl do roku 2006 předsedou správní rady nadace Wikimedia, což je nezisková organizace sídlící v Tampě, která spravuje Wikipedii a její další sesterské projekty.

Následně, kdo píše na wikipedii?

Internetovou encyklopedii editují její vlastní čtenáři, a může ji tak psát úplně každý. V kurzu senioři získají základy, vysvětluje lektor projektu Vojtěch Veselý: „Ten, kdo si to nechce zkoušet úplně samostatně a chce mít lidskou podporu, může chodit na naše kurzy, kde se to krok za krokem vše naučí. "

By Neidhardt Philippe

Similar articles

Co to je sociální zařízení? :: Co je to wiki?
Užitečné odkazy