Domovská stránka > C > Co Je To Wiki?

Co je to wiki?

Wiki je označení webů (nebo obecněji hypertextových dokumentů), které umožňují uživatelům přidávat obsah podobně jako v internetových diskusích, ale navíc jim také umožňují měnit stávající obsah; v přeneseném smyslu se jako wiki označuje software, který takovéto weby vytváří.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to software wiki?

Programové vybavení je soubor všech počítačových programů používaných v počítači, které vykonávají nějakou činnost.

Když to vezmeme v úvahu, co wikipedie není?

Wikipedie není adresář všeho, co existuje nebo kdy existovalo. Články ve Wikipedii nejsou: Seznamy volně souvisejících témat jako například citátů, aforismů nebo osob (reálných nebo fiktivních).
Můžete se také zeptat, co to znamená z?
ℤ označuje množinu celých čísel. z je běžné označení třetí neznámé. z je běžné označení pro komplexní proměnnou. z je označení třetí (prostorové) osy v kartézském souřadném systému.

Co je to lejno?

Hovno (v severoslezských oblastech guvno, v jihočeských a východočeských dialektech houno, Jungmann uvádí též hůvno) je český (a v různých variantách všeslovanský) vulgarismus praslovanského původu a různého významu (základní význam je exkrement, velmi rozšířený je druhotný význam nic, vycházející z toho, že lejno je
Co je to pes?
Pes domácí (Canis lupus f. familiaris, taxonomicky jde tedy jen o variantu vlka obecného) je největší domestikovaná šelma a jedno z nejstarších domestikovaných zvířat vůbec. Provází člověka minimálně 14 tisíc let.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená slovo swagger?

SWAG v dnešní terminologii označuje něčí styl, zejména pak styl oblékání a celkové vizáže. Toto slovo a jeho tvary (swagger, swaggy, atd.) se objevovalo v rapových a reggae textech již od počátku 90tých let minulého století a vždy mělo podobný význam.
Když to vezmeme v úvahu, proč nefunguje wikipedie?
Proč mi Wikipedie nefunguje? Hardware, na kterém Wikipedie běží, je pořízen z darů a na obrovskou zátěž někdy nestačí. Kromě toho mohou nastat i jiné potíže na Internetu. V případě problémů na serverech Wikimedia se zobrazí hlášení „Omlouváme se.

Co je to encyklopedie?

Encyklopedie (řecky ἐγκύκλιος enkyklios okružní + παιδεία paideia výchova) je strukturované, zpravidla objemné dílo, které se pokouší zevrubně představit lidské poznání týkající se jednoho, více, anebo všech oborů.
Co vše vlastní Google?
Google [gu:gl]IPA je americká společnost sídlící v Mountain View v Silicon Valley jižně od San Francisca v Kalifornii; její areál je přezdíván Googleplex. Je vlastněna holdingovou společností Alphabet Inc.
...
Google
Zaměstnanci139 995 (2021)
Mateřská společnostAlphabet Inc.
MajitelXXVI Holdings (100 %)

Co je to anglicky The?

the [stressed ðiː unstressed ðə or ðɪ]

určitý člen - subjekt je znám z kontextuten, ta, todo češtiny se většinou nepřekládá. The man I saw there. Ten muž, co jsem ho tam viděl. We ignored the waiter.

By Florella

Co je to zkratka Lmao? :: Co je v Prašníku?
Užitečné odkazy