Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Odkaz Bít Ly?

Jak vytvořit odkaz bít ly?

Na adrese Bitly.com je možnost vložit URL adresu pravém horním rohu, ta se Vám zkrátí do formátu bit.ly/xxxxx. Tento formát adresy pak můžete libovolně využívat, odkaz má trvalou platnost. Při jeho prokliknutí je automaticky přesměrován na původní URL adresu, kterou jste zkracovali.

Přečtěte si více

Související článek

Jak udělat z obrázků odkaz?

Aby odkaz fungoval, musí být obrázek uložen ve složce Obrázky.

Někdo se také může ptát, co je to url adresa?

Umístění webové stránky nebo souboru na internetu. Adresy URL Googlu jsou například www.google.com, adwords.googleblog.com nebo http://www.google.com/intl/en/privacy. Tak jako budovy a domy mají poštovní adresu, také webové stránky mají jedinečné adresy, pomocí kterých je mohou uživatelé nalézt.
Pokud jde o toto, jak skrýt link?
Stačí použít zkracovač – např. goo.gl. Když si na tuto adresu najedete, tak se vám objeví políčko pro zadání URL adresy, kterou chcete zkrátit. Stačí adresu zadat a potvrdit, že nejste robot a kliknout na Shorten URL (česky zkrátit URL).

Navíc, jak zkrátit url adresu?

Na internetu jich najdeme celou řadu - například Goo.gl, Bit.ly nebo TinyURL. Všechny zmíněné služby jsou velmi jednoduché na užívání - jednoduše do nich vložíte dlouhou URL a kliknete na tlačítko Zkrátit. Aplikace vám následně vygeneruje mnohem kratší odkaz, který bude při zaslání e-mailem určitě fungovat.
Pokud jde o toto, jak zjistit kam vede odkaz?
Jedna snadná možnost jak zjistit kam vedou zkrácené adresy je použít unshorten.it, případně si pořídit jejich rozšíření pro prohlížeče (nahoře viz „Browser Extensions"). Stejně jako předchozí funguje unfurlr.com. Stačí zkopírovat zkrácenou adresu a kliknout na Check it.

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Jak vytvořit link?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.
Pokud jde o toto, jak vytvořit url adresu?
Označíte-li slovo a kliknete na ikonu "spojeného řetězu" - Vložit / upravit odkaz, zobrazí se okno pro editaci odkazu. Nyní zkuste vytvořit odkaz na existující webovou stránku, zadáním URL odkazu (kdybyste chtěli například odkázat na náš blog, zadali byste do pole URL odkaz ve tvaru https://blog.inpage.cz/).

Lidé se také ptají, jak upravit odkaz?

Změna existujícího hypertextového odkazu
  1. Klikněte pravým tlačítkem kamkoliv na odkaz a v místní nabídce klikněte na Upravit hypertextový odkaz.
  2. V dialogu Upravit hypertextový odkaz vyberte text v poli Zobrazený text.
  3. Zadejte text, který chcete pro daný odkaz použít, a klikněte na OK.
A další otázka, jaký je obecný tvář url?
Nejběžnějším zdrojem je webová stránka (protokol http/https), ale používá se i řada dalších, například sdílené úložiště souborů (ftp) nebo e-mailová schránka (mailto). V internetovém prohlížeči se zadává a zobrazuje v adresním řádku.

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat z obrázků url?

Stránku nebo obrázek můžete zkopírovat a vložit nebo sdílet pomocí webové adresy (URL).
...
Získání adresy URL obrázku
  1. Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google , Chrome.
  2. Přejděte na stránku images.google.com.
  3. Vyhledejte příslušný obrázek.

By Albina Serrata

Similar articles

Jak nastavit citlivost klávesnice? :: Jak nastavit reproduktory na PC?
Užitečné odkazy