Domovská stránka > C > Co Když Bliká Kontrolka Motoru?

Co když bliká kontrolka motoru?

Blikání kontrolky motoru

Podle diskutujících na různých fórech může jít pouze o vadné čidlo váčkové hřídele nebo snímač tlaku. Jenže, aby to nebylo tak jednoduché, toto blikání může znamenat i varování před blížící se poruchou na katalyzátoru, závadu na řídící jednotce anebo pak také vadné svíčky.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Co delat kdyz sviti motor?

Rada tedy zní: Po rozsvícení oranžové kontrolky je třeba jezdit opatrně a motor extrémně nenamáhat. Sledovat jeho projevy a pokud by se něco vymykalo normálu, s návštěvou servisu určitě neotálet.
Co dělat když svítí kontrolka katalyzátor?
Pokud se rozsvítí, příčinou může být natankování špatného paliva či jiná méně problematická závada. „Pokud začne kontrolka blikat, upozorňuje na poruchu katalyzátoru. V takovém případě je nutné navštívit autoservis.

A další otázka, jak zkontrolovat chladici kapalinu?

V jeho motorové části najdete obvykle „baňatou" nádobku s barevnou tekutinou, se šroubovacím víkem a měrkou s maximálním a minimálním doporučeným množstvím. Hladina chladící kapaliny by se měla pohybovat nejlépe mezi těmito dvěma ryskami. Hladina pod ryskou minima a nad nebo zároveň maxima se nedoporučuje.
Co nalit místo chladici kapaliny?
Při doplňování vody ale pamatujte, že není vhodné používat obyčejnou vodu - například z kohoutku. Mohou v ní být obsaženy látky, které mohou motoru škodit. Místo toho je vhodné použít vodu destilovanou, která je naprosto čistá.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Kolik stojí chladici kapalina?

EnviChem Destilovaná voda 5 l

Destilovaná voda se používá pro technické účely k ředění kapalin v chladicí soustavě, kapalin v ostřikovačích, k plnění akumulátorů, napařovacích žehliček, zvlhčovačů vzduchu,... 35 Kčv EnviChem, s.r.o.
Následně, jak opravit posilovač řízení?
Chapters
  1. Výměna kapaliny posilovače řízení
  2. Budete potřebovat.
  3. Odstraňte uzávěr posilovače řízení a vyčerpejte starou kapalinu pomocí stříkačky.
  4. Odstraňte hadičky čerpadla a vyčerpejte starou kapalinu do připravené výpustné nádoby.
  5. Do nádržky přidejte malé množství nové kapaliny.
  6. Nalijte novou kapalinu posilovače řízení.

Co znamená kontrolka auto ve smyku?

Pokud symbol vozu ve smyku oranžově bliká, stabilizační systém ESC nebo ASR právě zasahuje. KDyž kontrolka oranžově trvale svítí, informuje o závadě stabilizačních systémů ESC nebo ASR. Se zvýšenou opatrností můžete pokračovat v jízdě, vyhledejte však neprodleně pomoc servisu.
A další otázka, co znamená kontrolka klíč?
Kontrolka imobilizéru

Pokud se rozsvítí červená kontrolka s klíčem, který připomíná ten na vaší klíčence, značí to, je aktivní elektronický imobilizér. Imobilizér je zařízení, které brání vozu v pohybu, pokud nepoužíváte správný klíč.

Jak vypada kontrolka oleje?

Pokud se Vám na palubní desce rozsvítí oranžová (někdy je popisována také jako žlutá) kontrolka oleje, značí to nízkou hladinu oleje v motoru. Doporučuje se tedy zastavit na benzínové pumpě, koupit olej a doplnit jeho hladinu. Pokud nejste příliš daleko od svého domovu, kde máte olej můžete dojet až domů.

By Diamante

Similar articles

Proč cloud? :: Co dělat když svítí kontrolka žhavení?
Užitečné odkazy