Domovská stránka > C > Co Dělat Když Svítí Kontrolka Žhavení?

Co dělat když svítí kontrolka žhavení?

Hlásí se, když auto před startem žhaví. Pokud nesvítí vůbec, či naopak zůstává svítit po startu, je v systému žhavení závada. Jestliže při jízdě bliká, znamená to závadu vznětového motoru.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Pokud jde o toto, co znamená vykricnik v autě?

Pokud svítí červená kontrolka s vykřičníkem, znamená závadu na brzdovém systému nebo nízkou hladinu brzdové kapaliny. Vozidlo by nemělo pokračovat v jízdě, protože by to pro motoristy nemuselo být bezpečné.
Co znamenaji kontrolky na Fabii?
Barva kontrolky napoví

Pokud některá zůstane svítit nebo se rozsvítí v průběhu jízdy, může se jednat o více či méně závažný problém. O závažnosti problému obvykle vypovídá barva rozsvícené kontrolky: Žlutá (oranžová) kontrolka varuje před možným problémem, ke kterému může dojít, budete-li výstrahu ignorovat.

Co znamená kontrolka motoru?

Kontrolka motoru je indikátor signalizace poruchy výkonu motoru či s ním spjatých systémů. V moderních automobilech informuje o systému zapalování nebo selhání automatického přenosu, změně v otáčkách motoru po určité době nebo ve spalovací směsi a tak dále.
Co dělat když svítí kontrolka chladící kapaliny?
Chladicí kapalina

Kontrolka upozorňuje na přehřátí motoru nebo nedostatek chladicí kapaliny. Jestliže se rozsvítí, okamžitě zastavte, vypněte motor a po jeho vychladnutí zkontrolujte hladinu chladicí kapaliny. Pokud je třeba, doplňte obyčejnou vodou.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Co znamená oranžová kontrolka?

Oranžová kontrolka - zpozorněte, něco se s autem děje

Většinou se vám vozidlo snaží naznačit, že bude potřeba dolít provozní kapaliny nebo provést údržbu. Příkladem je nízká hladina směsi v nádobce ostřikovačů, oleje nebo paliva, dále třeba menší tlak v pneumatikách nebo velké opotřebení brzdových destiček.
Co znamená Cerveny volant?
Posilovač řízení (servořízení) Pokud se vám na palubní desce rozsvítí oranžově zbarvená značka volantu, pouze se sníží funkce posilovače řízení. V případě červeného značení se jeho účinek zcela ztratí. Návštěva servisu je nutná, pokud nechcete mít volant jako nástroj pro posílení paží.

Co ukazují budiky v autě?

Čtyři věci jsou u něj sice ne jistotou, ale minimálně velkou pravděpodobností - rychlost, otáčky motoru, množství paliva v nádrži a teplota chladící kapaliny. S drobnými odchylkami - např. BMW stále pod otáčkoměrem ukazuje i okamžitou spotřebu paliva.
Co je trip v autě?
Trip je funkce pro měření ujeté vzdálenosti, většinou to bývá maximálně 1000 km (je to obdoba dříve používaného "kolíčku").

Jak vypada kontrolka motoru?

Žlutě svítící kontrolka motoru vás upozorňuje, že něco s motorem není v pořádku a měli byste navštívit servis. Pokud jste si jisti, že je to závada, která není akutní, nebo ji prostě jen chcete smazat, existuje jednoduché řešení bez návštěvy autoservisu.

By Coates Sovie

Similar articles

Co když bliká kontrolka motoru? :: Proč mi zamrzá mobil?
Užitečné odkazy