Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Hovory?

Jak obnovit smazané hovory?

Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak nastavit příchozí hovory?

Otevřete aplikaci Telefon > klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) > zvolte Nastavení. Krok 2. Klepněte na Upozornění na hovory a vyzváněcí tón.
Následně, jak nastavit čekající hovor?
Jak aktivovat nebo deaktivovat čekání hovorů na lince
  1. V menu najděte „Další nastavení": Stiskněte ikonu Telefon. Stiskněte ikonu Nabídka.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte čekání hovorů na lince: Za okamžik se zobrazí aktuální nastavení. Stisknutím Další hovor na lince tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete.
  3. Dokončete:

Jak aktivovat čekající hovor o2?

Ovládání služby pomocí kódů sítě
  1. Zapnutí - *43# - odeslat jako hovor.
  2. Vypnutí - #43# - odeslat jako hovor.
  3. Kontrola stavu - *#43# - odeslat jako hovor.
Jak prijmout hovor hlasem?
Když vám někdo volá, na obrazovce se zobrazí číslo volajícího, jméno kontaktu nebo ID volajícího. Když Google ověří telefonní číslo, nad jménem nebo číslem volajícího se zobrazí zpráva Ověřeno. Pokud hovor chcete přijmout, na zamčeném telefonu přetáhněte bílé kolečko do horní části obrazovky nebo klepněte na Přijmout.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

A jak vypnout příchozí hovory?

Změna nastavení vyrušení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace. Nerušit.
  3. V sekci „Co smí vyrušovat režim Nerušit" vyberte, co chcete blokovat nebo povolit. Lidé: Můžete blokovat nebo povolit hovory, zprávy nebo konverzace.
Jak poznat přesměrovaný hovor iPhone?
Pokud chcete zkontrolovat stav přesměrovávání, na číselníku zadejte kód *#21# a stiskněte tlačítko pro zahájení hovoru. Pokud chcete funkci vypnout, zadejte *#62#. Pokud ji chcete naopak aktivovat, zadejte *#67#. Pro zablokování všech přesměrovávacích služeb existuje pak kód ##002#.

Následně, jak aktivovat nebo deaktivovat čekání hovorů na lince iphone?

Aktivace v iOS
  1. Na vašem iPhonu přejděte do nativní aplikace Nastavení.
  2. Zde poté sjeďte níže a rozklikněte kolonku s názvem Telefon.
  3. V této sekci opět sjeďte o něco níže a rozklikněte řádek Čekání hovoru.
  4. Zde už jen stačí, abyste pomocí přepínače funkci Čekání hovoru aktivovali.
Jak vypnout jméno volajiciho iPhone?
Otevřete Nastavení a najděte Telefon. Hned první položkou v sekci Hovory je „Oznamovat hovory„. Po kliknutí se vám ukáže nastavení funkce, kde si můžete vybrat mezi Vždy, Sluchátka a auto, Jen sluchátka, či Nikdy. Vyberte si možnost, která vám vyhovuje.

Následně, jak přidržet hovor v teams?

Každý, kdo je na řádku veřejné telefonní sítě, uslyší hudbu, když je přidržíte. v okně hovoru a vyberte možnost přidržet. Pokud chcete pokračovat v hovoru, klepněte na Pokračovat.

By Ferullo Honeck

Similar articles

Jak odstranit tmavý režim? :: Co znamená cekani hovorů?
Užitečné odkazy