Domovská stránka > C > Co Znamená Cekani Hovorů?

Co znamená cekani hovorů?

Čekání hovoru vás upozorní na další hovor během volání

Když budete s někým hovořit a zavolá vám někdo další, budete na nový hovor upozorněni pípáním na pozadí.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Pokud jde o toto, jak zobrazit historii hovorů iphone?

Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.
Jak nastavit kdyz mi nekdo volá?
podle toho, co jsem našel, je nastavení v sekci Systémové aplikace-Nastavení hovoru-čekající hovor. Volba Čekající hovor by měla být aktivní. Pokud to takto máte nastavené, zkuste otestovat, zda je skutečně druhý příchozí hovor aktivně odmítnut. Měl by skončit po třiceti sekundách ve schránce.

Lidé se také ptají, jak odmitnout hovor apple?

Odmítnutí hovoru s okamžitým přesměrováním na záznamník
  1. Dvakrát rychle stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu).
  2. Klepněte na. .
  3. Přejeďte přes banner hovoru směrem nahoru.
Následně, jak odmítnout hovor na iphonu 12?
Jak na to? Stačí 2x stisknout boční zapínací tlačítko, čímž se hovor ukončí. Tato metoda funguje na všech modelech iPhone, přičemž stisknutím regulace hlasitosti na levé straně ztlumíte hovor – přestane tedy vyzvánění, případně vibrace v tichém režimu. Hovor můžete odmítnout také prostřednictvím sluchátek EarPods.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Co je přidržený hovor?

Příchozí hovor můžete přijmout, i když právě voláte. Stačí, když svůj hovor přidržíte, následně můžete mezi oběma volajícími snadno a podle potřeby přepínat nebo všechny hovory spojit do jednoho konferenčního hovoru.
Jak zjistit Zmeskany hovor?
Informační SMS vypadá, jako by přišla z telefonního čísla toho, kdo vám zkoušel volat. Pokud máte toto telefonní číslo v seznamu, zobrazí se pod příslušným jménem. Informaci o zmeškaném hovoru uchováváme 2 dny. Pokud si po tu dobu nezapnete telefon nebo se nevrátíte na signál, tak vám SMS o zmeškaném hovoru nepřijde.

Pokud jde o toto, co znamená přesměrování hovorů?

Funkce přesměrování hovorů je zvlášť užitečná, pokud cestujete nebo pracujete z domova, protože umožňuje přesměrovat hovory tam, kde se právě nacházíte. Pokud jste mimo kancelář, můžou být hovory automaticky přesměrované na vašeho spolupracovníka.
Následně, jak zobrazit historii volání?
Zobrazení historie hovorů
  1. Spusťte aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu hodin .
  3. U každého hovoru na seznamu se zobrazuje jedna nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (červená ikona) Přijaté hovory (modrá ikona) Odchozí hovory (zelená ikona)

A další otázka, jak zvýšit historii hovorů iphone?

Jak zvýšit historii hovorů
  1. K instalačnímu programu přistupujeme z iPhone.
  2. Hledáme a instalujeme Oprava historie hovorů
  3. Kompletně restartujeme iPhone.

By Georgie

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak obnovit smazané hovory? :: Jak poslat video na iCloud?
Užitečné odkazy