Domovská stránka > J > Jak Otevřít Poškozený Soubor Pdf?

Jak otevřít poškozený soubor PDF?

Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Někdo se také může ptát, jak nastavit otevírání souborů?

Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.
Jak číst PDF?
Chcete-li tuto funkci použít, vyberte položku Soubor > Možnosti > Číst nahlas a zaškrtněte políčko „Pokud je dokument opatřen značkami, použít je při čtení". Pokud aplikaci předčítá PDF pomocí struktury značek, využívá následující mechanismus: Prvky textu: Dojde k přečtení vlastnosti Alternativní text.

Jak nastavit češtinu v Adobe Reader?

Stažení programu
  1. Otevřete si stránku programu.
  2. Pro změnu jazyka klikněte na Different language or operating system.
  3. Vyberte z nabídky Vámi používaný operační systém a preferovaný jazyk programu, pak pokračujte kliknutím na tlačítko Continue.
A jak najít text v pdf?
Hledání a nahrazení textu v dokumentu PDF
  1. Vyberte možnost Upravit > Hledat (Ctrl/Command+F).
  2. Do textového pole v pruhu nástrojů Hledat napište text, který chcete vyhledat.
  3. Chcete-li nahradit text, tak kliknutím na možnost Nahradit za rozbalte pruh nástrojů, a poté zadejte text nahrazení do textového pole Nahradit za.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak otevřít Soubor PDF v mobilu?

Jako nejlepší možnost doporučujeme prohlížeč PDF PDF. Vynikající aplikace pro prohlížení souborů PDF na smartphonu, který váží docela dost. Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat.
Můžete se také zeptat, jak stáhnout pdf?
Uložení PDF souboru na mobilní zařízení
  1. Otevřete soubor, který chcete uložit jako soubor PDF, a pak klepněte na položku soubor na tabletu nebo klepněte na ikonu souboru.
  2. Na kartě soubor klepněte na Tisk.
  3. Pokud ještě není vybraná, v rozevíracím seznamu klikněte na Uložit jako PDF a potom na Uložit.
  4. Klepněte na Uložit.

Jak otevrit soubor PDF ve Wordu?

Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat

Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít soubor pdf ve wordu?
Přejděte na Soubor > Otevřít. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce). Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.

V čem otevřít dokument?

Otevření souboru ve formátu OpenDocument Text v aplikaci Word
  • Klikněte na kartu Soubor.
  • Klikněte na tlačítko Otevřít.
  • Pokud chcete zobrazit jenom soubory uložené ve formátu OpenDocument, klikněte v seznamu Typ souboru na OpenDocument Text.
  • Klikněte na soubor, který chcete otevřít, a potom klikněte na tlačítko Otevřít.

By Fifine Gemmel

Similar articles

Jak aktualizovat poštu v Outlooku? :: Jak otevřít PDF v Chromu?
Užitečné odkazy